Tyson Fury ja Deontay Wilder iskivät täydet 12 erää – näin ratkaisemattomana päättynyt ottelu eteni

Tyson Fury ja Deontay Wilder kamppailivat nyrkkeilyn raskaansarjan WBC-liiton mestaruustittelistä Los Angelesin Staples Centerissä. MTV Sport seurasi ottelun etenemistä.

Ottelutapahtumia (12. erää):

Kello 7.45: Ottelu päättyy ratkaisemattomaan tasatuomioon. Tuomaripisteet menivät 115-111, 110-114 ja 113-113.

Kello 7.42: Arvostelutuomareiden pisteitä odotellaan.

Kello 7.38, 12. erän jälkeen: Kongi päättää ottelun. Ratkaisu menee pisteille. Fury tuleettaa.

Kello 7.37, 12. erä käynnissä: Wilder ei onnistu horjuttamaan uudelleen Furyä. Fury yrittää vielä ärsyttää Wilderia laittamalla kädet jälleen selän taakse.

Kello 7.36, 12. erä käynnissä: Fury lentää selälleen! Wilder iskee Furyn toistamiseen kanveesiin. Fury nousee kehätuomarin laskiessa. Ottelu jatkuu!

Kello 7.34, 11. erän jälkeen: Jälleen tasaista vääntöä. Ottelu lähtee päätöserään avoimena: mitä vain voi vielä tapahtua.

Kello 7.31, 10. erän jälkeen: Furyn erä. Wilder yritti erän lopussa iskusarjaa Furyn oltua köysissä, mutta britti väisti iskut. Kongin kilahdettua Fury näytti ärsytysmielessä kieltään Wilderille.

Kello 7.29, 10. erä käynnissä: Fury aloitti erän hyökkäämällä.

Kello 7.26, 9. erän jälkeen: Käytyään hetken kanveesissa Fury pystyy nollaamaan tilanteen ja pystyi ottelemaan erän loppuun. Wilder ei onnistunut hyötymään tilanteesta.

Kello 7.24, 9. erä käynnissä: Fury käy kehän pinnassa! Wilder saa horjutettua Furyn kulmauksessa ja niskapuolelle osunut isku kaataa britin kanveesiin. Fury nousee kehätuomarin laskiessa, ja ottelu jatkuu.

Kello 7.22, 8. erän jälkeen: Wilderilta vahva erän loppu. Fury on kuitenkin hallinnut tapahtumia hienokseltaan. Ottelu voi kääntyä mihin suuntaan vain.

Kello 7.19, 7. erän jälkeen: Aktiivinen erä. Fury oli aavistuksen niskan päällä saatuaan pari kovaa lyöntiä läpi Wilderin poskipäähän.

Kello 7.14, 6. erän jälkeen: Fury nostaa jälleen hanskansa pystyyn erän päätteeksi, mutta todellisuudessa erä oli varsin tasainen ja Wilder sai lyötyä pari hyvää osumaa perille.

Kello 7.13, 6. erä käynnissä: Kehätuomari keskeyttää hetkeksi kamppailun. Furyn vasemman hanskan teippaus vaati korjaustoimenpiteitä. Ottelu jatkuu.

Kello 7.10, 5. erän jälkeen: Viides erä oli asetelmien hakemista. Fury pysyy puolustusvoittoisessa taktiikassaan: kun Wilder hölläsi hyökkäämistään, ei kehässä tapahtunut hetkeen mitään.

Kello 7.07, 4. erän jälkeen: Ottelun kulku on pysynyt ennallaan: Wilder hyökkää aktiivisesti ja Fury yrittää puolustuksen kautta löytää tyrmäyssaumaa. Wilder saa yhdellä iskulla Furyn nenän verille.

Kello 7.02, 3. erän jälkeen: Kamppailu jatkuu taisaisena. Fury jatkoi pientä Wilderin ärsyttämistä pitämällä välillä käsiään selkänsä takana.

Kello 6.58, 2. erän jälkeen: Tasainen erä. Avauserän lopussa kovan iskun vastaanottanut Wilder pääsi hyvin toiseen erään mukaan. Toisen erän lopussa Wilder iskee Furyn kertaalleen kovaa köysiin.

Kello 6.54, 1. erän jälkeen: Fury saa aivan avauserän lopussa perille kovan iskun Wilderin poskipäähän. Tällä kertaa kongi pelastaa Wilderin. Fury tuuletti erän päätteeksi.

Kello 6.53, 1. erä: Wilder aloitti ottelun hyökkäämällä. Fury kikkailee ja yrittää eleillään ärsyttää Wilderia.

Kello 6.51: Wilder-Fury-ottelun avauserä alkoi!

Kello 6.50: Kehäkuuluttaja esittelee molemmat ottelijat. Kohta isketään mestaruudesta!

Kello 6.46: Molemmat ottelijat ovat nyt joukkoineen kehässä valmistautumassa otteluun.

Kello 6.44: Deontay Wilder saapuu ison show'n säestämänä kehään. Kultaisena kimaltelevaan naamioon sonnustautuneen Wilderin edellä kävelee räp-tähti Jay Rock, joka laulaa lyriikoitaan mikrofoniin.

Kello 6.38: Haastaja Tyson Fury saapuu joukkoineen estradille ja "Gypsy King" ottaa yleisönsä 1990-luvun lopun tanssikappale "Freed from Desire" tahdissa.

Kello 6.32: Los Angelesin Staples Centerissä vietetään hiljainen hetki perjantaina menehtyneen ex-presidentti George H. W. Bushin muistolle. Puoli tuntia ottelun alkuun.

Kello 6.14: Tapahtuman pääottelu Fury-Wilder alkaa Suomen aikaa noin kello 7.00.

Kello 6.07: Staples Centerin yleisö kohahtaa, kun viimeisessä esiottelussa isäntämaan Jarrett Hurd iskee Jason Welbronin kanveesiin. Ylemmän välisarjan taisto päättyi Hurdin tyrmäysvoittoo ottelun neljännessä erässä.

Kello 6.01: Fury ja Wilder punnittiin perjantai-iltana, ja brittiläis-irlantilaisen Furyn kohdalla vaaka osoitti 116,3 kiloa. WBC-liiton puolustava mestari Wilder oli puolestaan pudottanut painonsa 96,4 kiloon. Lue lisää punnituksesta.

Kello 6.00: Staples Centerissä alkoi juuri viimeinen esiottelu USA:n Jarrett Hurdin ja britti Jason Welbornin välillä.

Kello 6.00: Tervetuloa seuraamaan Fury-Wilder-ottelun tapahtumia. Ottelun on tarkoitus alkaa noin kello 7.00 Suomen aikaa.