Valtava painoero MM-ottelun alla! Deontay Wilder tuijotti mustan maskin takaa – Tyson Fury kiehui liitoksistaan

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välillä on peräti 20 kilon painoero, kun kaksikko hyppää tänään lauantaina kamppailemaan nyrkkeilyn raskaansarjan WBC-liiton mestaruustittelistä Los Angelesin Staples Centerissä.

Videolla tunnelmia Tyson Furyn edellisestä MM-ottelusta, jonka hän voitti Vladimir Klitshkoa vastaan marraskuussa 2015:

Klitshkon polvet notkuvat 0:55

Fury ja Wilder punnittiin perjantai-iltana, ja brittiläis-irlantilaisen Furyn kohdalla vaaka osoitti 116,3 kiloa. Mustassa maskissa punnitukseen saapunut yhdysvaltalainen Wilder oli puolestaan pudottanut painonsa 96,4 kiloon.

Wilder on painanut vähemmän ammattilaisena vain debyytissään Ethan Coxia vastaan vuonna 2008, jolloin hän oli 94,3-kiloinen. Enimmillään Wilder oli ollut 103,9 kilon lukemissa vuonna 2015.

Fury on puolestaan pudottanut painoaan lukuisia kymmeniä kiloja oltuaan välillä rapakunnossa. Hän ehti pitää lähes kolmen vuoden tauon ottelemisesta, mutta ennen Wilder-ottelua hän on tänä vuonna hypännyt kaksi kertaa kehään ja voittanut molemmat ottelut.

Wilder on WBC-liiton puolustava mestari. Maaliskuussa hän päihitti Luis Ortizin teknisellä tyrmäyksellä.

Perjantain punnituksen jälkeisissä tuijotuksissa Wilder nähtiin varsin tyynenä, kun taas Fury osoitteli Wilderiä ja huuteli tälle kiehahdellen.

Lue myös:

    Uusimmat