Mainos

Hamilton otti kuristusotteen MM-taistelussa – näin Ferrarille katkera kisa eteni

F1-kauden 14:s osakilpailu, Singaporen GP, ajetaan Marina Bayn radalla sunnuntaina. MTV Sport seuraa kello 15.00 alkavaa kilpailua hetki hetkeltä.


Kisan kärjen lopputulokset: (suluissa varikkokäynnit)

1. Hamilton (1), 2. Ricciardo (2), 3. Bottas (1), 4. Sainz (1), 5. Perez (2) ... Räikkönen keskeytti

Kello 17.11: Hamilton ottaa kaiken ilon irti. Tämän piti olla Mersulle puolustustaistelu, mutta nyt tuli suurin voitto koko kauden aikana.

Kello 17.09: Kisa oli Ferrarille painajaismainen. Alun rytäkässä Räikkönen ja Vettel sekä Verstappen ulos. Tuomaristo tutkii tilanteen kisan jälkeen.

Tässä vielä tilanne incar-kuvakulmasta: (kisan lähtö artikkelin ylälaidassa)

1:34

Kello 17.08: Carlos Sainzille uran paras sijoitus, hän on neljäs! Sergio Perez viides ja Jolyon Palmer myös uran parhaaseensa, hän on kuudes. Mielenkiintoinen tilanne, sillä huhuissa Palmeria ollaan työntämässä jo tämän kisan jälkeen pois Renault'lta. Pisteille myös Vandoorne, Stroll, Grosjean ja Ocon. 

Kello 17.07: Ricciardo ottaa kakkossijan ja Valtteri Bottas tulee kolmantena maaliin! Bottaksen ja Hamiltonin urotyön ansiosta pisteet tästä osakilpailusta Ferraria vastaan menevät 40-0. Näin Mercedes johtaa valmistajien MM-sarjaa 102 pisteellä.

Kello 17.07: Hamilton ajaa Singaporen GP:n voittoon! Hänen MM-johtonsa keskeyttäneeseen Vetteliin on 28 pistettä!

Aikaa jäljellä 5 sekuntia: Hamilton tulee maalilinjan yli ja aloittaa kisan viimeisen kierroksen. Kärkikolmikon sijat ovat varmat, kunhan kaikki tulevat ilman haavereita maaliin.

Aikaa jäljellä 2 min: Hamilton ehtii maalilinjan yli niin, että vielä kaksi kierrosta ehditään ajamaan. Ajaa kisan nopeimman kierrosajan 1.45,008. Se on uusi kierrosennätys Singaporessa.

Aikaa jäljellä 3 min: Bottas ajaa kisan nopeimman kierroksen 1.45,405.

Aikaa jäljellä 5 min: Bottas on taas kaventanut eron Ricciardoon kahteen sekuntiin.

Aikaa jäljellä 7 min: Carlos Sainz on ottamassa hienosti neljännen sijan, uransa parhaan sijoituksen!

Aikaa jäljellä 8 min: Nyt näyttäisi siltä, että kärkikolmikon tilanne on vakiintunut. Erot kolmessa sekunnissa.

Aikaa jäljellä 11 min: Loistavaa kisaa ajanut Hülkenberg on joutunut keskeyttämään. Näytti jo pitkään siltä, että se uran ensimmäinen palkintosija olisi mahdollinen. Nyt saksalaisella on kyseenalainen ennätys: eniten kisoja ilman palkintosijaa. Singaporen kisa oli Hülkenbergille uran 129:s.

Aikaa jäljellä 12 min: Nyt Bottas on joutunut taipumaan, ero Ricciardoon on venähtänyt kolmeen sekuntiin. Ricciardo on vauhdissa, ero Hamiltoniin 2,3 sekuntia.

Aikaa jäljellä 16 min: Bottaksen takamatka Ricciardoon pysyy sitkeäsi sekunnin ja puolentoista välillä. Ei siis millään pääse käyttämään avattavaa takasiipeä. Mutta pienikin virhe...

Aikaa jäljellä 19 min: Tiimiradiossa mielenkiintoinen keskustelu, Mercedes pyytää, että Hamilton ajaisi hiljaa, että pakka pysyisi kasassa turva-auton varalta. Hamilton kuitenkin vastaa, ettei se ole mukava tilanne ja saa luvan jatkaa täyttä vauhtia.

– En tajua taktiikkaanne. Ei tunnu hyvältä ajaa hitaammin, Hamilton vastasi.

Aikaa jäljellä 19 min: Rata on nyt kuiva ja tällä hetkellä mennään täyttä häkää, mies miestä vastaan sekä kelloa vastaan. Ricciardon vauhti on nyt sellaista, että Bottaksella on mahdollisuus.

Aikaa jäljellä 21 min: Hamilton tekee nyt virheen kakkossektorissa ja Ricciardon syöksyhampaat ovat esillä. Hän tekee uuden kierrosennätyksen 1.46,999. Ero on alle kahdessa sekunnissa. Bottas on Ricciardoa perässä, 1,3 sekuntia.

Aikaa jäljellä 23 min: Hamilton repäisee hirmukaulan Ricciardoon, yhdellä kierroksella kaksi sekuntia nopeampi. Bottas puolestaan on vielä Ricciardon perässä. Ja nyt on avattava takasiipikin käytössä!

Aikaa jäljellä 24 min: Kärjen tilanne:
1. Hamilton
2. Ricciardo +4,3
3. Bottas +5,4
4. Sainz +6,9
5. Perez +7,5

Kierros 42/61: Virallisen kierrosmäärän sijaan kansainvälisessä lähetyksessä on aikalaskuri. Ajoaikaa on 25 minuuttia jäljellä, mikä indikoi sitä, että täyttä 61 kierrosta ei ajeta. Kun aika loppuu, se kierros on viimeinen.

Kierros 42/61: Sitten mennään taas, Hamilton pitää paikkansa siististi. Bottas ei pysty haastamaan Ricciardoa.

Kierros 41/61: Nyt Ericssonin autoa ollaan jo nostamassa. Kisa-aikaa on jäljellä 29 minuuttia.

Kierros 41/61: Nyt näyttäisi siltä, että turva-auto on radalla vielä pitkään. Jäljellä on siis kaksikymmentä kierrosta, saapa nähdä, pystyykö Ricciardo haastamaan Hamiltonia vielä voitosta.

Kierros 40/61: Turva-auto on ollut jo kaksi kierrosta radalla, eikä Ericssonin autolle ole saatu mitään aikaan. Siellä se Sauber kököttää.

Kierros 39/61: Nico Hülkenberg tulee varikolle! Autossa ei ole kaikki kunnossa, sillä renkaita ei vaihdeta, vaan koneelle tehdään jotain muuta. Hän on pysähdyksissä pienen iäsyyden ja tippuu sijalle 10.

Kierros 39/61: Hamilton mussuttaa, että miksi turva-auto tuli taas radalle. Hän pitää mielenosoituksellisesti käsiään auton ratin päällä.

Kierros 38/61: Esimerkiksi Felipe Massa tulee hakemaan uudet renkaat turva-auton saapuessa, mutta Hamilton jatkaa radalla, samoin Ricciardo ja Bottas.

Kierros 38/61: Ja sitten sitä draamaa tulee! Marcus Ericsson rymäyttää kaiteeseen ja jää todella ahtaaseen paikkaan. Turva-auto radalle!

Kierros 37/61: Kun Vettel ja Räikkönen ovat ulkona, Mercedes tekee isoa eroa MM-taistelussa. Mikäli mitään dramaattista ei tapahdu, Hamilton voittaa ja nousee 28 pisteen johtoon suhteessa Vetteliin. Valmistajien MM-pisteissä Mercedes on puolestaan repäisemässä eronsa jo 102 pisteeseen.

Kierros 35/61: Bottas on nyt kovassa lennossa. Hän ajaa uuden nopeimman kierroksen, lähes sekuntia nopeammin kuin äsken. Aika 1.48,238 tauluun. Ja Hülkenberg on jäänyt jo kuusi sekuntia.

Kierros 34/61: Bottakselle raportoidaan, että kisa on venynyt sen verran, että todennäköisesti kisa lopetetaan kolme kierrosta ennen täyttä kierrosmäärää. Bottas ajaa kisan nopeimman kierroksen 1.49,018.

Kierros 34/61: Hamilton ja Ricciardo ajelevat vuoronperään kisan nopeimpia kierroksia. Silti Hamilton on saanut repäistyä eron jo lähes kymmeneen sekuntiin. Bottas on Ricciardosta jo 16 sekunnin päässä.

Kierros 33/61: Bottas on nyt pystynyt ottamaan reilun kahden sekunnin hajuraon Hülkenbergiin. Todella tärkeä juttu.

Kierros 32/61: Kärjen tilanne:
1. Hamilton
2. Ricciardo +8,5
3. Bottas +25,9
4. Hülkenberg +27,6
5. Sainz +34,6

Räikkönen keskeyttänyt

Kierros 30/61: Hülkenberg on todellisella metsästysmielellä, hän pamauttaa kisan nopeimman kierrosajan 1.53,649. Bottaskin ajoi oman parhaansa, mutta se on kuusi kymmenystä hitaampi.

Kierros 30/61: Bottas saa kovan haasteen Nico Hülkenbergiltä. Saksalainen on enää reilun sekunnin päässä Bottaksesta. Hülkenberg jahtaa uransa ensimmäistä palkintosijaa.

Kierros 30/61: Palmer tulee myös renkaidenvaihtoon, eli tilanne on normalisoitunut. Bottas kolmantena, Hülkenberg nousi varikkokäynneillä neljänneksi.

Kierros 30/61: Hamilton tulee myös sisään, ultrapehmeät kumit hänellekin. Hieman yllättävä valinta, että molemmille Mercedes-kuskeille laitettiin pehmein mahdollinen setti, sillä se ei ole toiminut kovin hyvin viikonlopun aikana.

Kierros 29/61: Ricciardo ja Bottas myös varikolle! Ultrapehmeät renkaat molemmille käyttöön. Palmer nousee molempien edelle, mutta hänellä on vielä välikelin kumit allaan.

Kierros 28/61: Sainz tulee renkaidenvaihtoon! Hänelle superpehmeät renkaat alle. Bottas saa siis hengitystilaa. Kärkikuskit jatkavat yhä, mutta taustalla jo seitsemällä kuskilla on kuivankelin kumit.

Kierros 28/61: Bottaksen vauhti on hyytynyt, Sainz on ottanut pari sekuntia kiinni. Samaan aikaan Hamilton paukuttaa kisan nopeimpia kierroksia toinen toisensa jälkeen. "Rata on edelleen todella rasvainen. Ja nämä renkaat toimivat oikein hyvin", Hamilton sanoi tyytyväisenä.

Kierros 27/61: Lance Strollille myös ultrapehmeät renkaat alle. 

Kierros 26/61: Hamilton on nykäissyt johtonsa yli seitsemään sekuntiin. Bottas puolestaan jo 14 sekuntia Ricciardoa jäljessä. Sainz on Bottaksesta kahdeksan sekuntia jäljessä.

Kierros 25/61: Magnussen avaa pelin! Hän käy hakemassa kuivankelin ultrapehmeät renkaat. Massa seuraa samalla kuviolla. Muut seuraavat nyt silmä kovana kaksikon menoa.

Kierros 25/61: Hülkenbergilla ja Renault'lla mielenkiintoinen keskustelu. Talli sanoo, että heidän mielestään nyt olisi oikea laittaa kuivan kelin renkaat, jos tulee turva-auto. Hülkenberg on eri mieltä, koska radalla on vielä lätäköitä.

Kierros 23/61: McLaren kertoo Stoffel Vandoornelle, ettei vettä enää tule lisää.

Kierros 22/61: Bottas raportoi, että renkaissa on pientä kulumaa. Samalla hän sanoo, että haluaa radiokeskustelun minimiin, koska "muuten ajan seinään".

Kierros 21/61: Hamilton tekee uuden nopeimman kierroksen: 2.00,797. Bottas on kolme sekuntia hitaampi.

Kierros 21/61: Bottaksella ei ole nyt mitään mahdollisuutta kamppailla Ricciardoa vastaan. Yhtäkkiä Bottas on jo 10 sekuntia perässä. Mutta. Lähtökohtiin nähden Bottaksen kolmossija olisi loistava tulos.

Kierros 20/61: Hamilton raportoi, että renkaat tuntuvat edelleen hyviltä. Rata ei meinaa vain kuivua millään, vettä ei ole tullut enää yli puoleen tuntiin lisää.

Kierros 20/61: Kärjen tilanne:
1. Hamilton
2. Ricciardo +3,6
3. Bottas +11,3
4. Sainz +21,2
5. Hülkenberg +22,9

Kierros 18/61: Massa oli pulassa märänkelin renkaillaan, hän tulee hakemaan välikelin kumit ja tippuu sijalle 15, eli viimeiseksi mukanaolevista.

Kierros 17/61: Hidastuskuva näyttää, että Magnussenin ja Massan välillä oli iso kolari lähellä. Magnussen menee todella läheltä ja renkaat kolahtavat kovavauhtisessa kaarteessa yhteen.

Kierros 17/61: Magnussenja Ocon käyvät loistavaa taistelua pistesijoille noususta. Magnussen tulee Oconista ohi, hetkeä myöhemmin molemmat Massasta ohi ja sitten parivaljakko menee taas rangas rengasta vasten.

Kierros 17/61: Avattava takasiipi on käytettävissä.

Kierros 16/61: Hamilton valittelee, ettei saa pudotettua Ricciardoa matkasta, koska aussilla on tuoreet renkaat allaan. 

Kierros 16/61: Kärjen tilanne:
1. Hamilton
2. Ricciardo +2,0
3. Bottas +4,8
4. Sainz +7,7
5. Hülkenberg +8,6

Kierros 15/61: Hamilton hoitaa hommansa täydellisesti, puolessa kierroksessa lähes puolentoista sekunnin kaula Ricciardoon. Toki Bottas jää Ricciardosta saman verran.

Kierros 15/61: Uusintalähtö menee siististi. Hamilton pitää paikkansa, Ricciardo ja Bottas seuraavat.

Kierros 14/61: Bottas raportoi, että hänellä on jotain ongelmaa juomapullon kanssa.

Kierros 14/61: Turva-auto tulee sisään tällä kierroksella. Mielenkiintoinen tilanne, Ricciardo on nyt Hamiltonin niskassa tuoreilla välikelin kumeilla. Bottas hänen takanaan kolmantena.

Kierros 14/61: Hamilton pohtii radiossa, että pitäisikö renkaat vaihtaa, olisiko pitänyt vaihtaa. Sadetilanne on niin auki, ettei voi sanoa, koska slicksit voisi ottaa alle.

Kierros 14/61: Massa ja Vandoorne kolistelevat toisiinsa turva-auton takana! Massa oli takana, miksi ihmeessä hän meni noin lähelle McLarenin takarengasta.

Kierros 13/61: Nyt on Renault'n pakko reagoida, Hülkenberg ja Palmer tulevat hakemaan välikelin kumit, Bottas nousee kolmanneksi! Sainz puolestaan neljäs.

Kierros 12/61: On kyllä mielenkiintoinen tilanne, Renault-kuskit sijoilla kaksi ja neljä. Molemmat jatkavat täyden märänkelin renkailla.

Kierros 12/61: Myös Perez ja Ocon tulevat vaihtamaan renkaat, heille välikelin renkaat, aiemmin molemmilla oli täyden sadekelin kumit. Perez oli neljäntenä, hän putoaa kahdeksanneksi. Näin Bottas nousee viidenneksi.

Kierros 12/61: Turva-auton tullessa radalle Ricciardo tulee vaihtamaan uudet välikelin kumit alleen! Hän putoaa Hülkenbergin taakse kolmanneksi, eli ei putoa paljoa.

0:16

Kierros 11/61: Daniil Kvjat rysäyttää nokka edellä takasuoran jälkeisessä mutkassa seinään. Auto vain luistaa suoraan. Turva-auto radalle!

Kierros 11/61: Bottas on ajanut aivan Palmerin kontissa jo monta kierrosta, mutta ei pääse millään ohi.

Kierros 9/61: Vettelin, Räikkösen ja Verstappenin välinen kolari tutkitaan kilpailun jälkeen.

Kierros 9/61: Täyden märänkelin renkailla ajavat kuljettajat ovat nyt pulassa. Kuivankelin renkaille ei silti vielä pääse.

Kierros 9/61: Fernando Alonso käy tiiminsä kanssa keskustelua, yhteisellä päätöksellä espanjalainen keskeyttää. Harmi juttu, säkenöivä startti ja oli siis kiinni jopa kolmossijassa, mutta jäi kolarin kärsijäksi.

Kierros 9/61: Hamilton raportoi, että eturenkaat alkavat kuoriutua. Vesisade on siis loppunut, joten rata kuivuu kaiken aikaa.

Kierros 8/61: Kärjen tilanne:
1. Hamilton
2. Ricciardo +4,5
3. Hülkenberg +10,8
4. Perez +14,7
5. Palmer +17,7
6. Bottas +18,6

Räikkönen keskeyttänyt

Kierros 7/61: Alonson auto on pahasti vaurioitunut. Lisäksi hän ajaa osin sokkona, sillä tiimi ei saa mitään dataa autosta. Alonso kysyy, mitä tehdään. Hänen täytyy nyt pärjätä omillaan.

Kierros 7/61: Bottas on jäänyt Palmerista yli puolitoista sekuntia. Takana hän on saanut karistettua Stoffel Vandoornen parin sekunnin päähän.

Kierros 6/61: Ricciardo sanoo, että välikelin renkaat ovat oikea rengasvalinta tällä hetkellä.

Kierros 6/61: Hamilton on nykäissyt jo lähes neljän sekunnin eron Ricciardoon. Hülkenberg, joka metsästää uran ensimmäistä palkintosijaa, on reilut kolme sekuntia Ricciardon perässä.

Kierros 5/61: Näkyvyys on ajoittain todella heikkoa! Sadetta ei juuri tule, mutta vesisuihku pölähtelee renkaista.

Kierros 5/61: Bottaksella on vaikeaa, Jolyon Palmer tulee hänen edelleen avausmutkassa. Näyttäisi, että täyden sadakelin kumit toimivat paremmin kuin Valtterin välikelin kumit. Bottas nyt kuudentena.

Kierros 5/61: Turva-auto tulee sisään ja meno jatkuu täyttä vauhtia!

Kierros 4/61: Autot lipuvat yhä turva-auton perässä. Hamiltonille muistutetaan radiossa, että nyt tärkeintä on tuoda auto vain maaliin.

Kierros 3/61: Alonson häikäisevä alku suli siis kolariin, hän jäi Verstappenin ja Räikkösen alle. Hän on sijalla 12 ja autosta roikkuu jotain. Ihme on, jos McLaren tulee tänään maaliin asti.

Kierros 3/61: Räikkösen palaute radiossa on paljonpuhuva: "Mitä v****a hän teki? Naurettavaa".

1:34

Kierros 3/61: Autot tulevat varikkosuoraa pitkin, koska romua on radalla niin paljon.

Kierros 2/61: Turva-auto on kiertänyt rataa ja romuja kerätään pois radalta. Hülkenberg on noussut kolmanneksi, Perez peräti kahdeksan sijaa neljänneksi. Bottas on viidentenä, vaikka hänen edestään on pudonnut kolme autoa pois.

Kierros 1/61: Bottas sai huonon lähdön, mutta se oli tällä kertaa onni, sillä hän vältti näin kolarin.

Kierros 1/61: Aivan käsittämätön tilanne, Lewis Hamilton on kisan kärjessä! Kun edeltä Vettel, Verstappen ja Räikkönen ovat poissa, britti nousee Ricciardon ohi ja ottaa kärkipaikan kisassa. Bottas on tällä hetkellä viidentenä.

Kierros 1/61: Vettel pystyi jatkamaan matkaansa avausmutkasta, mutta autoon tuli niin isot vauriot, että hän menetti myöhemmin hallinnan.

Kierros 1/61: Räikkönen ei pysty hallitsemaan romuttunutta autoaan, hän osuu ensin Vetteliin, sitten kelkkana uudelleen Verstappeniin. Samalla myös Fernando Alonso, joka olisi noussut neljänneksi, lentää ulos ja putoaa 12:nneksi.

Kierros 1/61: Vettel on ulkona! Räikkönen osuu voimalla Vettelin kylkeen!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kierros 1/61: Hurjaa draamaa! Räikköseltä hirmuinen lähtö, mutta Verstappen kilkkaa Räikkösen renkaaseen. Räikkösen kisa loppuu siihen!

Kello 15.03: Lähtö tapahtuu!

Kello 15.02: Nyt on syke korkealla. Autot tulevat lähtöruudukkoon!

Kello 15.02: Räikkönen sanoo tiimiradiossa, että näkyvyys on todella heikko. Vesi lentää autojen renkaista sumuksi ilmaan.

Kello 15.01: Lämmittelykierros näyttää, että näkyvyys on todella huono. Kyseessä on historiallinen tilanne: ensimmäinen märänkelin F1-iltakisa!

Kello 14.59: Vettelin johdolla kärkikuusikolla on välikelin renkaat alla, mutta esimerkiksi sijoilla 7-9 Hülkenbergilla, Alonsolla ja Vandoornella on täydet märänkelin renkaat. Itse asiassa tilanne on tasan 10-10 rangasvalintojen osalta.

Kello 14.58: Kisa on nyt virallisesti märänkelin kisa, eli kuljettajien ei tarvitse käyttää kahta eri kovuutta, mikäli kuivan kelin renkailla päästään ajamaan.

Kello 14.56: Viitisen minuuttia aikaa, ja autot lähtevät lämmittelykierrokselle. Vesipisaroita, salamointia, kuuma ja kostea ilma, sekä keinovalaistus. Kyllä on mielenkiintoinen asetelma.

Kello 14.53: Kuljettajia varoitetaan heikosta pidosta. Rata on edelleen 33 astetta lämmin, joten se ei ole kastunut ripottelusta pahasti, mutta pieniä kosteikkoja alkaa muodostua.

Kello 14.49: Marcus Ericssonille raportoidaan, että sade kestää ainakin puoli tuntia vielä. Rata on muutenkin liukas ja ahdas, sade tekee kyllä homman todella jännäksi. Miten sade ja keinovalaistus toimivat? Sade herättää monta kysymystä...

Kello 14.47: Kansallislaulu jyrähtää ilmoille ja sade vain yltyy. Koska tulee käsky vaihtaa välikelin renkaat alle? Singaporessa ei ole koskaan ajettu vesisateessa.

Kello 14.45: Sade yltyy rata-alueella. Kisajohto ilmoittaa, että sateen uhka kisan aikana on 100 prosenttia.

Kello 14.38: Räikkönen raportoi, että osassa rata-aluetta sataa vettä. Edelleen uskomus on, että sade ehtii loppua.

Kello 14.35: Autot kiertävät kohti lähtöruudukkoa. Tunnelma on jopa aavemainen, kun yötaivas on tummien pilvien peitossa ja salamat iskevät. Vettä ei tällä hetkellä rata-alueella tule, mutta rata on märkä.

Kello 14.33: Kimi Räikkösen manageri Steve Robertson on myös paikalla, tietysti C Moren jututettavana. Kuulemma Kimin sopimusten eteen ei enää tarvitse tehdä niin kovasti töitä.

1:07

Kello 14.27: Singaporen kisa ajetaan Marina Bayn radalla. Rata on 5,065 kilometriä pitkä ja kisassa ajetaan 61 kierrosta. Kyseessä on kymmenes Singaporen GP. Vuonna 2008 tässä kisassa ajettiin ensi kertaa formulakisa keinovalaistuksessa. Kierrosennätys on Daniel Ricciardon nimissä viime kaudelta, 1.47,187.

Kello 14.14: Sade on hieman kovempaa, mutta kisajohdon mukaan sateen pitäisi loppua 15 minuuttia ennen kisan alkua. Mutta kuinka märkä rata on? Mielenkiintoista nähdä.

Kello 14.08: C Moren F1-toimittaja Mervi Kallio nykäisee suorassa lähetyksessä sateenvarjon auki. Eli vesi on läsnä. Oikarinen pitää vielä sontikkansa kiinni.

Kello 13.57: Kisan alkuun on tunti aikaa, aurinko laskee mailleen. Edelleen näyttää siltä, että vettä voi tulla.

Kello 13.54: Valtteri Bottaksen aika-ajo oli vaikea, mutta hän on valmis hyökkäämään heti kisan alussa. Mercedekselle sade sopisi varsin mainiosti, sillä ultrapehmeä rengas ei Mersulla oikein toimi.

– Meille kyllä auttaisi, jos olisi sadetta. Se aina sekoittaa pakkaa ja sitä kautta voi tulla kaikennäköisiä mahdollisuuksia. Eipä niihin keleihin voi pahemmin vaikuttaa, vaikka vetäisi minkälaista tanssia, Bottas totesi C Morelle.

Kello 13.45: Singaporessa tuli muutama tunti sitten kunnolla vettä, kun ukkosmyrsky pyyhkäisi muun muassa rata-alueen yli. Sadekuurojen riski on myös kisaan ja jos huonopitoiselle ja kapealle radalle tulee vielä vettä, kisasta voi tulla todella mielenkiintoinen, etenkin kun kisa ajetaan keinovalossa.

– Se rankkasade mikä tässä äsken oli, ei varmasti ajeta siinä kelissä, C Moren tekninen asiantuntija Ossi Oikarinen sanoo.

2:21

Kello 13.45:Sebastian Vettel lähtee kisaan paalupaikalta, perässään Red Bullit Max Verstappen ja Daniel Ricciardo. Suomalaiset ovat haastajina: Kimi Räikkönen lähtee kisaan neljännestä ja Valtteri Bottas kuudennesta ruudusta. Räikkösen tärkein tehtävä on pitää Mercedeksen takanaan, Lewis Hamilton lähtee vitosruudusta.

Kello 13.45: Tervetuloa liveseurantaan!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja