Halla-aho kertoo perussuomalaisten ja muiden puolueiden eroista: "Jos maahanmuuttoon käytettäviä miljardeja käytettäisiin mihin tahansa muuhun, syntyisi äläkkä"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo kertoivat tiedotustilaisuudessa, millaisia linjauksia perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksesta on tehty. MTV Uutiset näytti tilaisuuden suorana kello 13.25. 

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho muistutti tiedotustilaisuudessa, että perussuomalaiset erottaa muista puolueista tärkeysjärjestys, jolla julkista rahaa jaetaan.

– Näihin kaikkiin asioihin liittyy maahanmuutto, koska se on miljardiluokan musta aukko budjetissa, Halla-aho sanoo. 

– Jos tuollaisia rahoja käytettäisiin mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, siitähän nousisi kauhea äläkkä, ettei meillä ole varaa tällaiseen. Yritämme avata äänestäjille, että tämä liittyy julkiseen talouteen.

Perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa työstetään puolueen uutta periaateohjelmaa, maahanmuuttopoliittista ohjelmaa sekä talous-, sosiaali-, ympäristö- ja koulutuspoliittista ohjelmaa. Näiden ohjelmien pohjalta rakenetaan myös eduskunta- ja eurovaaliohjelmat sekä mahdollisen maakuntavaalien ohjelma. 

Halla-aho ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo esitteievät tiedotustilaisuudessa kello 13.25 puolueen periaateohjelmaa ja vastaavat toimittajien kysymyksiin.

Perussuomalaisten puolueneuvosto kokoontui Lahdessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja