Mainos

Jussi Halla-aho: Perussuomalaiset on pääoppositiopuolue, muttei populistinen – "Meidän tavoitteenamme ei ole räksyttää kaikesta, mitä hallitus tekee"

17:52
Video: Halla-aho piti linjapuheensa perussuomalaisten puoluekokouksessa tänään.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti linjapuheensa Tampereen puoluekokouksen päätteeksi.

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho korosti varsin tiiviin puheensa aluksi, ettei puolueen linja ole muuttunut.

Pääasiassa Halla-aho esittelikin jo aiemmin julkisuudessa tiedettyjä perussuomalaisten linjauksia korostaen esimerkiksi turvallisuutta ja rikosten ehkäisemistä.

Halla-aho sanoi perussuomalaisten olevan nyt "pääoppositiopuolue".

– Me emme ole populistinen puolue, eikä meidän tavoitteenamme ole räksyttää kaikesta, mitä hallitus tekee. Meidän tehtävämme on nostaa esille epäkohtia, joista hallitus vaikenee ja hallituksen virheitä, kun se niitä tekee.

Vertasi islamia ja EU:ta Neuvostoliittoon

Jatkokaudelle puheenjohtajana valittu Halla-aho sanoi, ettei perussuomalaisten pidä kaivautua poteroihin kysymyksissä, jotka eivät puolueen kannattajia yhdistä.

Eräitä puolueen äänestäjiä yhdistäviä teemoja Halla-aho toi kuitenkin esille muun muassa vertaamalla niitä totalitaristiseen Neuvostoliittoon.

– Kylmän sodan aikana Neuvostoliiton arvosteleminen oli sosiaalisesti paheksuttavaa ja sillä saattoi joutua poliittiseen paitsioon, Halla-aho alusti.

– Tämän päivän Suomessa maahanmuutosta, islamista, seksuaalivähemmistöistä, Euroopan unionista ja eräistä muista kysymyksistä on tullut uusi Neuvostoliitto, Halla-aho jatkoi yleisön taputtaessa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja