Lippupiste: Madonnan lipunmyynnin maksujärjestelmä varmistettu

Madonnan Suomen-konsertin pääsylippujen myynnin maksujärjestelmän toimivuus on varmistettu, ilmoitti tapahtuman lipunmyynnistä vastaava Lippupiste.

Suurkonsertin pääsyliput tulevat myyntiin maanantaina aamuyhdeksältä.

Tammikuussa lipunmyynnissä oli tuntuvia pulmia Bruce Springsteenin ja Morrisseyn esiintymisiin Suomessa. Lippupisteen mukaan sen oma myyntijärjestelmä toimi tammikuussakin kuten piti, mutta maksujärjestelmässä oli ongelmia. Kaikki johtavat lipunmyynnin välittäjät käyttävät kyseistä kansainvälistä maksujärjestelmää.

Maksujärjestelmä on Lippupisteen mukaan nyt käytännössä varmistettu.

Madonnan konsertin lippuja voi ostaa puhelimitse, internetistä, Lippupisteen omista myymälöistä sekä kaikista R-Kioskeista.

Jonotuksen minimoimiseksi Lippupiste toivoo, että pääsylipun ostaja ei yritä tilata lippua samaan aikaan sekä puhelimitse että internetin kautta.

Odotetun kovan kysynnän vuoksi Madonnan konsertin lipunmyyntiin on myös asetettu ostorajoitus. Pääsylippuja myydään enintään kuusi kappaletta per ostaja.

Madonna esiintyy ensi kertaa urallaan Suomessa 6. elokuuta. Helsingin Jätkäsaaressa pidettävään ulkoilmakonserttiin mahtuu 80 000 kuulijaa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat