Lionel Messi jyrähti – otti kärkkäästi kantaa villeihin huhuihin

Maailman kahden parhaimman pelaajan joukkoon kuuluva argentiinalainen Lionel Messi päätti itse kommentoida häneen liitettyjä villejä huhuja. Messiä on yhdistetty taas muihin seuroihin, minkä lisäksi hänen on väitetty maksaneen brasilialaisen Ronaldinhon takuut, jotta tämä pääsi pois vankilasta.

32-vuotiaan Messin nykyinen sopimus espanjalaisen FC Barcelonan kanssa päättyy vuonna 2021. Tuoreeltaan Messiä on yhdistetty Interiin – seuran ex-pomon Massimo Morattin väläyttelyjen jälkeen.

Tämän lisäksi Messiä on viety takaisin kotimaahansa Argentiinaan.

– Lionel on saanut tarjouksen Newell’s Old Boysilta, mutta myös Inter on hänen kannoillaan, TNT Sportsin toimittaja Martin Castilla kertoi.

Casillan mukaan Inter on valmis neuvotteluihin ja pallo on täysin Messin hallussa.

Inter-huhun takana on väitetty Messin ja FC Barcelonan välirikko.

Raporttien mukaan Barcelonan johto kävi tiukkoja neuvotteluja pelaajiensa kanssa palkanalennuksista koronaviruspandemian keskellä. Väitteiden mukaan kyseisen sopan jälkeen Messin ja seuran välit olisivat ”kaikkien aikojen heikoimmalla tasolla”.

Miksi jalkapallomaailman normaalit huhut nousivat nyt erityisesti tapetille?

Syy on yksinkertainen: Messi päätti ottaa itse niihin kantaa.

Instagram-päivityksessään Messi kumosi kolme huhua. Inter-spekulaatiosta ja Ronaldinho-väitteestä hän käytti termiä ”fake news” (valeuutinen).

Ronaldinhon kohdalla Messin väitettiin maksaneen entisen joukkuetoverinsa takuusumman, jotta tämä pääsi pois paraguaylaisesta vankilasta. Ronaldinho ehti olla viikkojen ajan kaltereiden takana, kun hänen väitettiin käyttäneen väärennettyä passia.

Tämän lisäksi Messi kommentoi myös väitteitä, joiden mukaan hän olisi palaamassa takaisin Argentiinaan.

– Mitä on sanottu Newell’s Old Boysista, on myös valetta. Luojan kiitos kukaan ei uskonut noita, Messi kirjoitti Instagram-tarinoiden puolella.

messi_instagram

Messi on voittanut kuudesti Ballon d’Orin eli vuoden parhaalle jalkapalloilijalle jaettavan pokaalin. Joukkuetasolla hän on juhlinut neljästi Mestareiden liigan voittoa ja peräti kymmentä Espanjan La Ligan mestaruutta.

Messi on edustanut Barcelonaa vuodesta 2000 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat