Lila, 9, vaati hammaskeijulta todisteita tämän olemassaolosta – näin näppärästi äiti hoiti hankalan tilanteen

2:15

9-vuotias Lila-tyttö ei ymmärrä, mikseivät hammaskeijut näyttäydy ihmisille. Niinpä hän vaatii todisteita keijun olemassaolosta.

Lahjontaa, kiristystä, uhkailua? Yllä olevalla videolla asiaa lasten kasvatuksesta.

– Tiedän, että kaikki ajattelevat lastensa olevan nerokkaita, mutta meidän oikeasti on, Yhdysvaltojen Miamissa asuva Kristen Hewitt kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

"Voisitko ottaa selfien?"

Hammaskeijun hommia suorittamassa ollut Kristen kertoo löytäneensä hampaansa menettäneen nuoremman tyttärensä huoneesta hammaskeijulle osoitetun kirjeen. Kirjeen oli kirjoittanut 6-vuotiaan Emyn 9-vuotias isosisko, Lila.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjeensä Lila on kirjoittanut sekä kaunoksi että tekstaten, jos vaikka hammaskeiju ei osaakaan lukea kaunokirjoitusta.

Kirjeessään tyttö ihmettelee, mikseivät hammaskeijut näyttäydy ihmisille. Niinpä tyttö kertoo salasanansa iPadiinsa, jonka hän on jättänyt pikkusiskonsa huoneeseen, koska hänellä on tälle kaino pyyntö:

– Voisitko ottaa selfien?

Näin äiti hoiti tilanteen

Kuten kuka tahansa vanhempi, myös Kristen panikoi tilanteessa. Hän kun ei halunnut kertoa lapsilleen hammaskeijuhuijauksesta, mutta ei toisaalta halunnut syventää valhetta ottamalla kuvaa esimerkiksi tarjolla olevien hammaskeijusovellusten avulla.

Äiti keksi kuitenkin jotain muuta selvitäkseen pälkähästä.

– Menin vanhalla kunnon heitolla, "Mikä on iPad?", koska viesti Tabitha-hammaskeijulta ei todellakaan ole valehtelua, äiti kirjoitti sarkastiseen sävyyn.

Kristen julkaisi myös kuvan hammaskeijuna kirjoittamastaan kirjeestä: "Kerro siskollesi, että menetän voimani, jos minut nähdään! Ja lisäksi, mikä on iPad?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lapsuuden taianomainen osuus"

Vaikka Kristen kertoo tuntevansa syyllisyyttä valehtelusta, hän aikoo viivytellä totuuden kertomisen kanssa.

– Tämä on se lapsuuden taianomainen osuus, jota rakastan niin kovin, äiti toteaa.

Kuvaa kommentoineilla vanhemmilla on ollut samantapaisia ongelmia. Muun muassa eräs Alana-niminen äiti kertoi seuraavaa:

– Minun 9-vuotiaani kirjoitti tänä vuonna hammaskeijulle kirjeen, jossa oli lista kysymyksiä, kuten työskentelettekö tiimeissä ja onko sinulla oma alueesi? Miksi ystäväni hammaskeiju jätti 5 dollaria ja sinä vain yhden dollarin? Ja suosikkini... mitä teette hampailla, jotka keräätte?

Lähteet: Popsugar, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja