Liki 40 kiloa laihtunut Kelly Osbourne törmäsi yllättävään pulmaan vaateostoksilla – "Ei, hän ei ole raskaana…"

Tosi-tv-tähti Kelly Osbourne havaitsi vaateostoksilla erikoisen ongelman, vaikka hän on karistanut hurjan määrän kiloja.

Metallilegenda Ozzy Osbournen ja Sharon Osbournen nuoremman tyttären Kellyn hurjasti muuttunut ulkonäkö on puhuttanut syksyllä.

The Osbournes -realitysta aikoinaan tutuksi tullut Kelly paljasti elokuussa Instagramissa laihtuneensa huikeat 38 kiloa.

Vaikka hoikistunut olemus on kerännyt runsaasti kehuja somessa, vaikuttaa Kelly löytäneen ainakin yhden yllättävän haittapuolen. Tämä kävi ilmi, kun Kellyn ystävä Daniel Nguyen julkaisi Instagramin Stories-osiossa videon kaksikon shoppailureissulta. Videolla Osbourne liikkuu turhautuneen näköisenä lastenosastolla.

– Ei, hän ei ole raskaana. Hän vain shoppailee lastenosastolla, koska… Nguyen aloittaa videolla, kunnes Osbourne puuttuu puheeseen.

– En löydä mitään, mikä sopisi!

Asiasta uutisoi muun muassa brittilehti Mirror.

Kelly joutui vuonna 2009 vieroitushoitoon lääkeriippuvuutensa vuoksi. Sen jälkeen hän kertoi, että korvasi lääkkeet ruoalla. 

– Minä vain lihoin ja lihoin. Olen tunnesyöjä. Kun olen poissa tolaltani, heitän dieetin ikkunasta ulos, hän kommentoi.

Kuusi kuukautta vieroituksen jälkeen Kelly nähtiin Dancing with the Stars -ohjelmassa. Sen aikana tähti pudotti yhdeksän kiloa. Laitettuaan tanssikenkänsä takaisin naulakkoon, alkoi paino hiipiä pikkuhiljaa takaisin. 

Sen jälkeen tähti on kertonut kokeilleensa vuosien saatossa runsaasti erilaisia dieettejä ja hänen painonsa on jojoillut.

The Sun -lehden mukaan Osbourne kertoi elokuussa laihtuneensa laihdutusleikkauksen ansiosta. Lehden mukaan myös hänen äidilleen Sharon Osbournelle on tehty vatsalaukun ohitusleikkaus vuosituhannen vaihteessa.

Hän puhui laihdutusleikkauksestaan podcastissa.

– Minulle tehtiin leikkaus, enkä välitä pätkääkään, mitä mieltä ihmiset siitä ovat, hän totesi ja kertoi, että operaatio tehtiin pari vuotta sitten.

– Se on parasta, mitä minulle on tapahtunut, sanoi Osbourne, jonka mukaan kyseessä ei ollut vastalaukun ohitusleikkaus.

– Jos ei syö oikein ja treenaa, voi edelleen lihoa. Se vain auttaa oikeaan suuntaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja