Liittyvätkö mystiset katoamiset toisiinsa? Kolme miestä on kadonnut jälkiä jättämättä Tukholman keskustasta: "Mielenkiintoisia yksityiskohtia"

Ruotsissa poliisi on pyytänyt vihjeitä kolmen mystisesti kadonneen miehen kohtalosta.

Aftonbladet-lehti kertoo Ruotsin TV3-kanavalla esitetystä Efterlyst-ohjelmasta (vapaasti suomennettuna Etsityt), jossa syvennyttiin kolmen Tukholmasta mystisesti kadonneen miehen kohtaloon. Miehet katosivat erillisinä kertoina useiden vuosien aikana.

Lokakuussa 2019 26-vuotias Paolo Longoni katosi jälkiä jättämättä kesken tavallisen arjen. Kun poliisi alkoi selvittää katoamista, niin he huomasivat mahdollisen yhteyden aiemmin samalla alueelle sattuneisiin nuorten miesten katoamistapauksiin.

– Tapauksissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka liittävät ne toisiinsa, ohjelmassa kerrotaan.

Kaksi vuotta aiemmin, lokakuussa 2017 saman ikäinen Camilo Osorio katosi samalla tavalla kuin Longoni, ilman mitään jälkiä.  Samoin kävi kolmannelle, 29-vuotiaalle miehelle vuonna 2013.

Kaikkien kolmen miehen jäljet päättyvät samalle alueelle Tukholmassa. Lehden mukaan ohjelmassa kerrotaan, että kaikkien kolmen puhelimet olivat linkittyneet saman alueen mastoon lähellä Tukholman keskustaa ja sen jälkeen ne oli suljettu.

– Kun kolme miestä katoaa iltapäivällä tai illalla, joku on varmasti nähnyt heidät, koska alue on keskustaa ja siellä liikkuu ihmisiä, poliisitutkija Violetta Dinic Rönnkvist kertoo Efterlyst-ohjelmassa.

– Olemme kartoittaneet kaikkien kolmen elämän ja tutkineet löytyykö sieltä mitään konflikteja, uhkauksia, velkoja tai muita syitä, miksi heitä olisi vahingoitettu tai vangittu, hän jatkaa.

Poliisi ei lehden mukaan halua kommentoida sitä, miksi miesten kohtaloiden välillä uskotaan olevan jokin yhteys, mutta sen tutkijat kertovat, että he tutkivat myös muita selvittämättömiä katoamisia ja niiden mahdollisia yhteyksiä tapahtumiin. Poliisi pyytääkin nyt yleisöltä vinkkejä ja havaintoja miesten kohtaloiden selvittämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat