Mainos

Jättietsinnät Ruotsissa, 19-vuotias Tova katosi viikonloppuna – soitti ennen katoamistaan ystävälle

Kolme miestä on pidätettynä 19-vuotiaan Tova Mobergin katoamiseen liittyen, kertoo Expressen.

Njutångerin kylässä Keski-Ruotsissa asuva Moberg on nähty viimeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ystäviensä seurassa. Sunnuntaina hänen piti osallistua uintikisoihin, jonne hän ei koskaan saapunut.

Kolme noin 20-vuotiasta miestä on pidätetty todennäköisin syin epäiltynä katoamiseen liittyen. Poliisi on myös eristänyt katoamisalueella sijaitsevan maatalon. Expressenin mukaan maatalossa asuu henkilö, joka on jollakin tavalla yhdistetty Tovaan. 

Expressenin haastattelema lähde kertoo, että läheisestä metsästä tuli sunnuntai-iltana kolme miestä, jotka käänsivät katseensa pois ja yrittivät kätkeä kasvonsa.

Sunnuntai-iltana Ruotsin poliisi julkisti kuvan kadonneesta Tovasta. Häntä on etsitty sekä koirien että helikopterien avulla. Expressenin mukaan etsinnöissä on ollut noin 50 poliisia. Maanantaialkuiltaan mennessä häntä ei ole löydetty.

Syyttäjän mukaan kolmea pidätettyä miestä tullaan kuulemaan tarkemmin heidän asianajajiensa läsnä ollessa.

– On selvää, että tilanne on hyvin sensitiivinen, syyttäjä Karolina Lindekrantz sanoo.

Yksi asianajajista on sanonut, että pidätetty kiistää osallisuutensa mihinkään rikolliseen. Kahden muun asianajajat eivät ole kommentoineet mitenkään.

Aftonbladet lehti kertoo, että Tova Mobergin oli ollut tarkoitus osallistua opiskelukaverinsa juhliin lauantai-iltana, mutta tyttö ei koskaan saapunut paikalle.

Lehti kertoo myös, että Moberg oli keskustellut puhelimessa erään ystävänsä kanssa hieman ennen katoamistaan. Tytön ystäväpiiri on kertonut, että Moberg oli kuulostanut puhelun aikana hyväntuuliselta.

Puhelun jälkeen jossakin vaiheessa kadonnut Moberg oli kertonut puhelimessa olleensa maatilalla.

Poliisi kertoo saaneensa tapauksesta joitain johtolankoja, mutta ei kommentoi asiaa tarkemmin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.