Mainos

Liikuttava kuva: Pikkutytön syntymäpäiville saapui vain yksi vieras – "heidän ystävyytensä kestää"

6-vuotiaan tytön syntymäpäiväjuhlille ei saapunut kuin yksi lapsi. Koskettava kuva leviää sosiaalisessa mediassa.

Amerikkalaisen Kelsey Pattonin, 18, pikkusisko, Kinley, täytti hiljattain kunnioitettavat kuusi vuotta. Luonnollisesti pikkutytölle järjestettiin huikeat prinsessateemaiset syntymäpäiväjuhlat koristeineen ja tarjoiluineen.

Lukuisista kutsutuista vieraista huolimatta vain yksi tyttö saapui paikalle. Patton julkaisi Twitterissä liikuttavan kuvan siskostaan juhliin saapuneen Jayla-tytön kanssa. Kuvassa tytöt katsovat yhdessä ikkunasta ulos ja odottavat muita vieraita saapuvaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva lähti nopeasti leviämään Twitterissä. Sitä on uudelleentwiitattu jo yli 12 000 kertaa. Twitter-käyttäjät alkoivat lähetellä pikku-Kinleylle onnentoivotuksia ja jotkut kysyivät, mihin voisivat lähettää lahjoja ja kortteja.

Buzzfeed-sivustolle Patton kertoi, että kaikki kutsutut vieraat olivat ilmoittaneet saapuvansa, mutta eivät sitten kuitenkaan tulleet juhliin. Kun syntymäpäiväsankari kysyi vanhemmiltaan, missä hänen ystävänsä olivat, vanhemmat kertoivat muiden vieraiden sairastuneen.

Patton kertoi, että hänen äitinsä ja isoäitinsä olivat vuokranneet kokonaisen baarin keilaratoineen ja laittaneet pöydän koreaksi. Tarjolla oli kakkua ja jäätelöä ja pienet lahjat kaikille vieraille.

"Tässä hän on uuden parhaan ystävänsä kanssa"

Isosisko kertoo, että Kinley ja Jayla odottelivat ystäviään puolisen tuntia, mutta sen jälkeen päätettiin juhlat käynnistää ilman heitä pelaamalla neon-minigolfia.

– He pitivät toisiaan kädestä ja pitivät hauskaa, Patton kertoo.

Myöhemmin Patton julkaisi kuvan todisteeksi tapahtuneeksi. Kuvassa Kinley on ainoan juhlavieraansa kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Niille ihmisille, jotka oikeasti ajattelevat, että valehtelen... En vain halunnut julkaista tätä, koska hän näyttää surulliselta, mutta tässä hän on uuden parhaan ystävänsä kanssa", Patton kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Heidän ystävyytensä kestää pitkään! Tuossa on todellinen ystävä, toivottavasti he muistavat tämän", twiittasi eräs käyttäjä liikuttuneena.

"Joskus määrä ei merkitse mitään, yhden ihmisen seura voi olla arvokkaampaa kuin tuhannen muun", vakuutti toinen.

"Ainakin hänellä on nyt todellinen ystävä", ihasteli kolmas.

Kinleylle on kerrottu onnittelut Twitter-käyttäjiltä, mutta 6-vuotias tyttö ei isosiskon mukaan täysin ymmärrä, miksi häntä onnitellaan niin paljon.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

2:20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.