Koronaviruksen sydäntäsärkevät vaikutukset: Irlantilainen isoisä tapasi vastasyntyneen lapsenlapsensa ikkunalasin läpi

Sairaanhoitajana työskentelevä Aino Katri kertoo MTV Uutisille, millaista on kohdata mahdollisia koronatartunnan saaneita 3:10
Sairaanhoitajana työskentelevä Aino Katri kertoo MTV Uutisille, millaista on kohdata mahdollisia koronatartunnan saaneita

Irlantilainen nainen jakoi Twitterissä kuvan veljensä vastasyntyneestä lapsesta, joka tapasi ensimmäistä kertaa isoisänsä. Koronaviruksen takia tapaamista ei voitu järjestää perinteisin keinoin.

Emma Beth Gall julkaisi sydäntäsärkevän kuvan veljenpojastaan ja isänsä, eli lapsen isoisän, ensikohtaamisesta. Asiasta kertoo Whimn.

Isoisä ei pääse koskemaan lapsenlastaan, vaan katselee tätä ulkoa ikkunalasin läpi. Toimenpide tehtiin iäkkään isoisän suojelemiseksi, sillä vanhukset kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään.

Julkaisu keräsi osakseen sympatiaa

Twitterissä Emman jakama kuva on saanut paljon huomiota.

– Kolmen sukupolven verran sosiaalista etäisyyttä, kun isäni tapasi ensimmäisestä kertaa lapsenlapsensa, nainen kirjoittaa itkuemojien kera.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Julkaisu on saanut lähes 700 000 tykkäystä ja lukuisia lämpimiä kommentteja.

– Kiitos, että julkaisit tämän. Ensimmäisen lapseni laskettu aika on pian, ja olen todella odottanut tätä pelolla, eräs nainen kirjoittaa, viitaten siihen, etteivät läheiset pääse tapaamaan lasta.

Jotkut kommentoijat ovat jakaneet omia vastaavia kokemuksiaan. Muun muassa Kevin Miller -niminen mies kertoi vastaavanlaisesta tilanteesta, johon hän itse oli hiljattain joutunut.

– Kun sairaalaan ei saa tulla vieraita, isoveljen ja isosiskon täytyy tavata vastasyntynyt pikkuveljensä ikkunan takaa, mies kirjoittaa omassa Twitterissään tapahtuneesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Twitter-käyttäjä Soviet Visuals osoitti historian toistavan itseään ja jakoi kuvan samankaltaisesta tilanteesta vuoden 1977 Neuvostoliitosta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nainen teki hiljattain tilannepäivityksen

Emma kiitti kaikkia ihanista kommenteista ja kertoi vauvan voivan hyvin.

– Hyvät uutiset ovat, että Faolán-vauva voi hyvin ja on tietämätön kuuluisuudestaan. Faolán on veljenpoikani, ja veljeni Míchéal pitelee häntä. Hänen äitinsä on ottanut kuvan, nainen selvittää Twitterissä.

– Myös isäni voi hyvin ja on täysin tietämätön uudesta julkisuudestaan. Hän ei antanut ottaa kuvaa itsestään, mutta hän hymyilee! Hän odottaa, että saa pitää vauvaa sylissään, Emma kirjoittaa.

Lähteet: Whimn, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat