Liikunta-asiantuntija lähetyksessä: Näin pukeudut oikein lennolle

Liikunta-asiantuntija Matti Heikkilä kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, millaiset vaatteet ovat sopivat lentokoneessa.

Matkalle lähtiessä kannattaa varautua siihen, että lentokentällä tulee viivytyksiä. Odotteleminen on mukavampaa, kun on pukenut rennot vaatteet päälle. Myös koneessa on miellyttävämpi istua joustavassa asussa.

– Istut staattisessa asennossa siellä koko ajan ja paikallaan. Jos vielä kiristää nivusista ja muualta, niin se tarkoittaa sitä, että aineenvaihdunta ei toimi. Alkaa tapahtua murheita, Matti Heikkilä totesi.

Hänen mielestään lomalle ei tarvitse ottaa urheiluvälineitä mukaan, mutta lenkkitossuja hän suosittelee matkustuskengiksi.

– Ei tarvitse pakata niitä erikseen, vaan ne kulkevat jaloissa mukana. Kun laittaa hyvin löysästi nauhoitukset kiinni, niin se toimii. Ja jalka mahtuu turpoamaan, Heikkilä sanoi.

Yleensä kai mieluummin riisutaan kengät kokonaan pois lennon ajaksi. Koska lattia on kylmä, Heikkilä suosittelee pukemaan villasukat jalkaan.

– Se on ammattilaisen merkki. Kuinka kiva on olla, kun jalat ovat lämpimät, eikä kiristä kengät eikä tossut. Ja näillä on kiva kävellä siellä käytävällä, Heikkilä kehui.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, millaisia jumppaliikkeitä voit tehdä lennon aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja