Liigan puolivälieriin hamuavilla edessä tekemätön paikka? Petteri Sihvonen: "Ruusuinen se tie ei ainakaan ole"

Vilttiketju analysoi jääkiekon SM-liigan playoffsit 10:13
Huomenta Suomen Vilttiketjussa analysoitiin alkaneita Liigan pudotuspelejä.

Jääkiekon Liigan pudotuspelit ovat alkaneet kahdella viihdyttävällä otteluparilla. Sekä JYP ja Lukko että Ilves ja SaiPa tarvitsevat kolmannen ottelun tiistaina ratkaisemaan puolivälieriin jatkavan joukkueen.

MTV:n Huomenta Suomen Vilttiketju-osiossa asiantuntijat analysoivat päättynyttä runkosarjaa ja alkaneita pudotuspelejä.

– Nyt se on laaki ja vainaa. Ensimmäisen ottelun kahdessa viimeisessä erässä Lukko jäi täysin JYPin jalkoihin. Lukon nuori ja energinen porukka oli valttia, mutta osat vaihtuivat Jyväskylässä, kiekkolegenda Timo Jutila sanoo.

– Kaiken kaikkiaan mahtava startti pudotuspeleille. Risto Dufvan opetuslapset ja konkaripitoinen JYP, jonka homma näytti jo olevan paketissa, pystyi sunnuntaina pelaamaan yhden kauden parhaista peleistään tuollaisessa paikassa. Nyt on mielenkiintoista nähdä tiistain paras yhdestä -ottelu Raumalla, koska sen voisi kuvitella olevan kokeneelle JYPille mahdollisuus esiintyä edukseen, MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko analysoi.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ei povaa pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon eteneville joukkueille valoisaa tulevaisuutta kevään menestyksen suhteen.

– Aika pieni se mahdollisuus on. Puolivälierät vyöryvät niin nopeasti eteen, jossa vastassa ovat Kärpät ja Tappara. Ruusuinen se tie ei ainakaan missään tapauksessa tule olemaan, Sihvonen sanoo.

Pudotuspelien avauskierroksen ratkaisevat ottelut pelataan tiistaina Raumalla ja Tampereella kello 18.30 alkaen.

Vilttiketju niputti Bottaksen voittoon päättyneen F1-kauden avauksen 6:10
Vilttiketjussa käsiteltiin myös Valtteri Bottaksen voittoa F1-kauden avauskilpailussa viikonloppuna.


Lue myös:

    Uusimmat