Liiga-luotsi kommentoi tulevaa valmentajamuutosta: "Normaalia kiekkobisnestä"

Jääkiekon Liigan Jukurit tiedotti maanantaina, että joukkueen vetovastuun ensi kaudella ottaa Marko Kauppinen. MTV Urheilu tavoitti Jukureita tällä kaudella luotsaavan Pekka Kangasalustan kommentoimaan tulevaa muutosta.

Kauppisen sopimus Jukureiden kanssa on mallia 1+1. Kangasalusta oli liittynyt Jukureiden peräsimeen vuoden 2018 huhtikuussa Risto Dufvan saatua potkut kuukautta aiemmin. Hän otti tiedon muutoksesta maltillisesti vastaan.

– Tämä on aina tiedossa. Ei sitä oleta, että olisi samassa paikassa lopun ikäänsä, normaalia kiekkobisnestä. Mennään kausi kunnialla loppuun ja viedään Jukurit sen ensimmäiseen playoff-paikkaan, Kangasalusta sanoo.

Kangasalusta ei ole toistaiseksi sen kummemmin suunnitellut, että mitä aikoo tehdä Jukurit-pestin jälkeen.

– Uskon, että töitä kyllä löytyy. Pitää vain rauhassa katsella ja miettiä seuraavaa suuntaa. Olen muutaman päivän ajan tiennyt, että homma ei jatku, niin tässä ei ole vielä ehtinyt ajattelemaan mitään, Kangasalusta toteaa.

Mikkeliläiset ovat pelanneet mainiota kautta ja ovat tällä hetkellä pisteen perässä pudotuspelipaikassa kiinni olevaa KalPaa. Kangasalusta antaa suitsutusta omilleen.

– Se olisi kova suoritus ja siihen on täydet mahdollisuudet. Hyvin pitää kuitenkin pelata ja jatkaa kehittymistä. Ennen kaikkea pelaajille ja organisaatiolle toivoisi, että pudotuspeleihin päästäisiin jo tämän kauden aikana. Pelaajat varsinkin tekevät päivittäin niin pyyteetöntä työtä, että se olisi heille hieno palkinto kovasta työstä, Kangasalusta sanoo.

Jukureiden kausi jatkuu tiistaina, kun kotikaukalossa on vastassa Tampereen Ilves.

Lue myös:

    Uusimmat