Päävalmentajan potkinut Jukurit syvässä suossa – seurapomo pettyneenä: "Meillä ei ollut mitään muuta mahdollisuutta"

Jukurit-valmentaja Marko Kauppinen poistettiin pelistä 1:39
Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppinen raivostui tuomareille ja lensi suihkuun helmikuun alussa pelatussa Tappara-ottelussa.

Mikkelin Jukurit tiedotti perjantaina erottavansa Marko Kauppisen päävalmentajan tehtävistä. Loppukauden ajan valmennusvastuuta kantaa Kauppisen kakkosvalmentajana toiminut Jari Kauppila. Seuran kehityspäällikkö ja joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen painottaa urheilullisen tuloksen merkitystä päätöksen takana.

Jukurit erotti Kauppisen, kun Liigan runkosarjaa oli pelaamatta 13 ottelua.

– Kyllähän tämä on tulosurheilua. Meillä ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin tehdä tällainen liike, jotta saadaan kelkkaa kääntymään, Hakkarainen kommentoi MTV Urheilulle.

13 ottelua peräkkäin hävinneen seuran päävalmentajaksi astuu ensi kaudella ensimmäisen ammattilaistason pestinsä vastaanottava entinen kiekkolegenda Olli Jokinen 2+1-vuotisella sopimuksella.

Hakkaraisen mukaan joukkueen tuloksesta näkee, ettei Kauppinen onnistunut tehtävässään.

– Eihän tässä voi kukaan olla tyytyväinen. Eivät pelaajat, ei urheilupuolen johto. Uskon, että tämä ratkaisu tuntuu kaikilla sydämessä. Eiväthän nämä helppoja (päätöksiä) ole, mutta on unohdettava tapahtunut ja katsottava eteenpäin, jos aiomme tämän laivan kääntää.

Jari Kauppilalta Jukurit odottaa loppukauden ajan "raikkautta, avoimuutta ja iloisuutta". Hakkaraisen mukaan arjen ilmapiiri on ollut seurassa vaikeat ajat huomioiden hyvä. 

– Se on väistämätöntä, että homma menee puristamiseksi, kun tappioita tulee noin paljon. Kyllä me aloitamme nyt kauden alusta. Pelaamme pienen kauden tähän loppuun ja katsomme, mikä on lopputulos.






Lue myös:

    Uusimmat