Liian iso ruumaan: Gabriel osti kolme lentolippua saadakseen koiransa koneeseen kanssaan

Liian iso ruumaan: Gabriel osti kolme lentolippua saadakseen koiransa koneeseen kanssaan 0:42
Näin jättikokoisen Darwinin ensimmäinen lento sujui.

Tanskandoggin omistajan ei auttanut muu kuin ostaa kolme lentolippua mahduttaakseen massiivisen koirakaverinsa mantereen ylittävälle lennolle.

Gabriel Bogner, 27, matkusti Los Angelesista New York Cityyn koiransa Darwinin kanssa. Darwin on viisivuotias tanskandoggi.

Gabriel on itse startup-yrittäjä ja joutui töittensä takia muuttamaan Yhdysvaltojen rannikolta toiselle puolelle Darwinin kanssa.

Tämä oli Darwinin ensimmäinen kerta lentokoneessa. Sitä ei tosin olisi melkein voinut uskoa lempeän kiltin jätin käytöksen perusteella.

– Ihmiset olivat ällikällä lyötyjä ja shokissa. En ole kuitenkaan koskaan nähnyt niin monia hymyileviä suita lentokentällä, Gabriel muistelee kaksikon suurta matkaa.

Yllä olevalla videolla on materiaalia Darwinin lentomatkasta. Jättikokoinen koira pääsi jopa tutustumaan lentokoneen ohjaamoon.

Liian iso ruumaan

Alkuun Gabriel oli harkinnut muita tapoja kuljettaa jättikokoinen koira toiselle puolelle Yhdysvaltoja.

– Tutkin monia vaihtoehtoja. Olisin voinut ajaa meidät maan halki tai kuljettaa rahtikoneessa, mutta mikään niistä vaihtoehdoista ei tuntunut kannattavalta, Gabriel kertoo.

Kysyessään lentoyhtiöltä, jonka nimeä hän ei kuitenkaan ole maininnut, Gabrielle selvisi, että Darwin ei mahtuisi ruuman lemmikkitilaan. Tanskandoggi oli liian suuri suurimpaankin sallittuun eläintenkuljetuslaatikkoon. Gabrielin oli kuitenkin mahdollista ottaa koira mukaan matkustamoon, jos hän ostaisi sille omat lentoliput.

Gabriel osti lopulta kolme lentolippua, saadakseen kaksikolle oman rivin koneessa. Kaksi istuinta oli Darwinille ja kolmannella Gabriel istui itse.

– Ihmiset olivat lentokentällä shokissa, kun pienen hevosen kokoinen koira käveli heitä kohti, Gabriel vitsailee.

Emotionaalinen tukieläin

Darwin on emotionaalinen tukieläin (emotional support animal, ESA). Gabrielilla on Crohnin tauti, joka on krooninen, tulehduksellinen suolistosairaus. 

– Crohnin tauti vie minulta paljon aikaa, aiheuttaa paljon kipua ja vietän paljon aikaa vessassa, Gabriel kertoo. 

Gabriel on kouluttanut Darwinin seuraamaan häntä vessaan ja pitämään hänelle seuraa.

– Eräässä vaiheessa elämääni saatoin joutua käymään vessassa jopa 40 kertaa päivässä, Gabriel paljastaa

Gabriel julkaisi videon kaksikon lentokonematkasta TikTokiin. Siellä sitä on katsottu lähes 18 miljoonaa kertaa. 

– Lentoemäntänä tekisin mitä vain tuon koiran eteen, eräs katsoja kommentoi.

– Viettäisin koko lennon silittäen tuota koiraa, tuijottamalla tuota koiraa tai ravaamalla vessaan vain saadakseni kävellä tuon koiran ohi, kirjoitti toinen.

– Istuisin 10 000 prosentin varmuudella mieluummin koirakaverisi vieressä lennolla kuin sellaisten ihmisten, jotka riisuvat kenkänsä kesken lennon, vitsaili kolmas. 

Lähteet: Kameraone ja @gibbon1215/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat