Nimekkäälle F1-kuskille käy kylmät tallipaikkasirkuksessa? – Red Bull -pomo sulki nyt ison oven

Tällä hetkellä Renaultilla ajava saksalaiskuski Nico Hülkenberg uhkaa jäädä kokonaan ilman tallipaikkaa. Renault hankki jo hänen tilalleen Esteban Oconin. Muualla paikat ovat vähissä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-talleista vain Alfa Romeo, Williams ja Red Bull eivät ole julkistaneet ensi kauden kuljettajakokoonpanojaan. Kimi Räikkönen jatkaa Alfa Romeolla, mutta hänen tallikaverin Antonio Giovinazzin tulevaisuuden yllä on kysymysmerkkejä. Williamsilla F2-kuljettaja Nicholas Latifi on nousemassa Robert Kubican tilalle.

Entä Red Bull?

Energiajuomajätin riveissä ainoastaan hollantilaisen Max Verstappenin asema on taattu. Hän jatkaa Red Bullilla. Muuten tilanne on vielä auki.

Mutta onko Hülkenberg vaihtoehto?

– Nico ei ole meidän listalla, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vahvisti Singaporen GP:n yhteydessä.

– Hän on mainio kuljettaja ja olisi todella sääli, jos hän ei jatkaisi ensi kaudella sarjassa. Hän ei ole ehkä saanut aivan kaikkea potentiaalia irti F1:ssä. Toivon todella, että hän löytäisi ajopaikan, koska hän on parempi kuin jotkut muut kuljettajat sarjassa. Hänen pitäisi jatkaa täällä, Horner jatkoi.

Red Bullilla ja sen sisartallissa Toro Rossolla pyörittely onkin kohdistumassa vain Alexander Alboniin, Pierre Gaslyyn ja Daniil Kvjatiin.

– Meillä ei ole mikään kiire tehdä päätöksiä. Heidän kaikkien sopimukset jatkuvat, joten voimme miettiä rauhassa, Horner sanoi nykytilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat