Li Andersson kommentoi Possessa Sanna Marinin Trendi-lehden kuvan aiheuttamaa kohua: "Se oli aivan käsittämätön keskustelu"

Esikoistaan odottava Li Andersson vieraili Possessa.

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja puheenjohtaja sekä opetusministeri Li Andersson, 33, saapui vieraaksi Possen 8. tuotantokauden päätösjaksoon. Andersson puhui Veronica Verhon ja HP Parviaisen haastattelussa muun muassa pääministeri Sanna MarininTrendi-lehden kuvan aiheuttamasta kohusta

Lehteen otetussa kuvissa Marinilla on päällään musta jakku ja kaulassa vintagekoru. 

– Musta se oli aivan käsittämätön keskustelu, koska siinä kuvassa ei ollut mun mielestä minkäänlaista ongelmaa. Se oli erittäin tyylikäs ja hieno. Ehkä osoittaa juuri sen, että se muotti politikoille on ihan äärimmäisen kapea edelleen. Meillä on esimerkkejä muista naisjohtajista, kuten Jutta Urpilainen hyvänä esimerkkinä, josta tulee valtava kohu. Alexander Stubb oli shortseissa, sekin oli liikaa. Heti kun menet sen jakkupukuroolin ulkopuolelle, tulee tämän kaltaista kommentointia, Andersson sanoo. 

Trendi-lehden haastattelussa Marin myös kertoi yrittävänsä aina näyttää samanlaiselta, jotta kiinnitettäisiin mahdollisimman vähän huomiota ulkonäköön.

– Koko se keskustelu, joka sen jutun ympärille tuli, osoitti Sannan pointin valitettavalla tavalla täysin oikeaksi, Andersson kuvailee. 

Lue myös:

    Uusimmat