Lewis Hamiltonilta jykevä varoitus Red Bullille ja Ferrarille – "Olen aggressiivinen"

Videolla kuvaa Britannian GP:n aika-ajoista.

Viidennestä lähtöruudusta Britannian GP:hen starttaava Mercedes-tähti Lewis Hamilton haluaa antaa kotiyleisönsä edessä hienon ajonäytöksen sunnuntain kilpailussa.

Hamilton ajoi Mercedeksellään sateisissa olosuhteissa viidenteen lähtöruutuun. Brittitähden edeltä kisaan starttaavat molemmat Ferrari- ja Red Bull -kuljettajat.

Viime viikkoina Mercedeksen suorituskyky on ottanut lupaavia harppauksia eteenpäin. Hamilton toivoo, että hopeanuolet pärjäävät kisavauhdissa edellä oleville kilpailijoilleen. Kokenut Hamilton antaakin varoituksen sanan Red Bullille ja Ferrarille.

– Toivon, että olemme lähempänä kisavauhdissa kuin edellisessä kisassa. Jos olemme, ja pysyn mukana, olen aggressiivinen huomenna, älkää huoliko, Hamilton vihjaa Crash.netin mukaan.

Hamilton on voittanut Silverstonessa peräti kahdeksan kertaa urallaan. 37-vuotias brittitähti haluaa antaa kotiyleisölleen upean näytöksen myös sunnuntaisessa kilpailussa.

– Se on vaikeampaa vitosruudusta, mutta meillä on hyvä kilpa-auto. Se ei ole huonoin lähtöpaikka. Viime kisoissa olen ollut iloinen, mutta tämä on Britannian GP, joten olen toiveikas paremmasta. Yritän vetää hatusta jotain erityistä.

Lue myös:

    Uusimmat