Lewis Hamilton teki upean eleen karun takaiskun kokeneelle F1-nuorukaiselle: "Hei kaveri – tiedän, että tuo tuntuu pahalta juuri nyt"

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton saattoi kiittää onnea Bahrainin GP:n jälkeen. Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc näytti ajavan varsin helppoon voittoon, kunnes 21-vuotiaan nuorukaisen autoon iski tekninen vika. Kisan jälkeen Hamilton teki todella upean eleen Leclercin suuntaan.

Täksi kaudeksi Ferrarille hypännyt Leclerc oli pitkällä karkumatkalla, kunnes hänen autonsa polttomoottorissa ilmeni sylinterivika.

Ongelma oli paha, sillä Leclerc hävisi nopeasti yli viisi sekuntia per kierros Hamiltonille ja suomalaiskuski Valtteri Bottakselle.

Kisan lopussa radalle tullut turva-auto takasi Leclercille pienen helpotuksen, kun hän pystyi pitämään kiinni kolmannesta sijasta.

Ilman takaiskua Leclerc olisi kuitenkin napannut uransa ensimmäisen F1-voittonsa.

Kisan jälkeen, ennen palkintojenjakotilaisuutta Hamilton teki hyvin hienon eleen Leclercin suuntaan.

Hamilton ja hänen tallikaverinsa Bottas olivat valmistautumassa palkintojenjakotilaisuuteen, kun Leclerc saapui paikalle.

– Ajoit mahtavasti koko viikonlopun aikana, kaveri, Hamilton aloitti.

– Vikaan asti, Leclerc totesi lakonisesti.

– Hei, sinulla on pitkä ja upea tulevaisuus edessäsi. Tiedän, että tuo tuntuu pahalta juuri nyt, mutta hienot ajat odottavat sinua, Hamilton jatkoi erittäin kannustavaa viestiään.

– Kiitos paljon, Leclerc jakoi arvostusta Hamiltonin suuntaan.

Video tilanteesta näkyy alta.

Voiton myötä Hamilton kuroi Bottaksen eron MM-taulukossa yhteen pisteeseen. 

Lue myös:

    Uusimmat