Lewis Hamilton selvisi täpärästi Valtteri Bottaksen karulta kohtalolta – Mercedes-kaksikko teki lähes identtiset ajovirheet

Mercedeksen 125-vuotisjuhlakisa sujui saksalaistallilta karmaisevasti, kun molemmat tallin kuljettajat jäivät MM-pisteittä. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas tekivät kilpailun aikana täsmälleen samanlaiset ajovirheet, joiden seurauksena Bottas keskeytti ja Hamilton pilasi kilpailunsa lopullisesti.

Kaksoisjohdossa parhaimmillaan ollut Mercedes-kaksikko jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella ilman MM-pisteitä. Hamilton pilasi oman kilpailunsa jo suureen ajovirheeseensä, jonka johdosta hän joutui ajamaan varikolle rangaistuksen arvoisesti.

Hamilton kisa meni pilalle lopullisesti, kun hän pyörähti vauhdilla radan avausmutkassa. Hamilton vältti vain vaivoin osuman seinään ja pystyi vielä jatkamaan kisaa rengasta hipoen.

Joitain kierroksia myöhemmin Mercedeksen auto pyörähti jälleen samassa mutkassa. Tällä kertaa vuorossa oli Bottas, joka ei kovasta yrityksestään huolimatta onnistunut välttämään osumaa, joten hän joutui keskeyttämään. Ajovirhe oli liki täsmälleen samanlainen kuin Hamiltonin aikaisempi pyörähdys, mutta brittikuski onnistui vain väistämään osuman todella täpärästi.


Lue myös:

    Uusimmat