Lewis Hamilton ilkeili Max Verstappenille: "Sinusta ei koskaan tiedä"

Lewis Hamilton jäi Austinin F1-kisassa kolmanneksi epäonnistuttuaan lopussa ohitusyrityksessään Max Verstappenista. Kisan jälkeen miehet naljailivat toisilleen.

Verstappen ajoi toisena kisan voittajan Kimi Räikkösen tuntumassa, kun tuoreemmilla renkailla ajanut Hamilton pääsi ohitusetäisyydelle.

– Kun seurasin Kimiä niin lähellä, ei se tietysti ollut hyvä asia renkailleni, joten renkaiden kanssa oli vaikeuksia vain enemmän. Sitten Lewis tuli lähelle, ja kyllä, muutamassa mutkassa piti vähän sulkea ovea. Sitten hän yritti ulkokautta ja olin jo äärirajoilla nopeissa mutkissa auton liu’uttua paljon, Verstappen sanoi.

– Sitten näin Lewisin tilan loppuvan, ja kun renkaisiin tulee paljon roskaa, kestää kierroksen verran, ennen kuin renkaissa on jälleen pitoa, Verstappen jatkoi.


Hamilton ilmoitti, ettei hän ottanut ohitusyrityksessään liian suurta riskiä.

– Oliko välillämme tiukkaa? Mielestäni annoin sinulle liikaa tilaa, hän naljaili Verstappenille, mihin Verstappen vastasi: ”Mielestäni olisit voinut puristaa enemmän! Kyllä!”

Tähän Hamilton kommentoi vinoilevasti: ”Sinusta ei koskaan tiedä. En halunnut osumaa”, Verstappenin uran lukuisiin kolarointeihin viitaten.

Verstappen ei nöyrtynyt naljailussa, vaan täräytti: ”Renkaiden osumaa… Ajattelin myös, että en tiedä, mitä Lewis tulee siellä tekemään".

Tähän Hamilton ilmoitti: ”En kyennyt näkemään sinua!”, mihin Verstappen vastasi: ”Se oli ok. Minulla oli vain ongelmia renkaiden kanssa parin kolmen kierroksen ajan, mutta se teki hommasta vähän hauskempaa”.

Sekä Hamilton että Verstappen totesivat kisan jälkeen, että oli vaihteeksi hauskaa käydä kaksinkamppailuja. Autojen suurten nopeuserojen takia kaksinkamppailut ovat tällä kaudella olleet kärkipäässä harvinaisempia.



Lue myös:

    Uusimmat