Lewis Hamilton huomannut Valtteri Bottaksessa vasta partatyylin muutoksen: ”Voisin olettaa hänen olevan aggressiivisempi”

F1-sarjan viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton uskoo Valtteri Bottaksen ottavan kolmannella Mercedes-kaudellaan aggressiivisemman lähestymistavan kisoihin, mutta toistaiseksi hän on nähnyt suomalaista vasta vilaukselta näyttörivien yli.

Bottas on jäänyt kahdella edellisellä kaudella Hamiltonin varjoon kesään tultaessa. Viime kausi ei tuonut hänelle lainkaan voittoja, joten tähän vuoteen suomalaiskuski aikoo tulla sisuuntuneella asenteella.

Hamilton ylisti jälleen Barcelonan testien yhteydessä yhteistyötään Bottaksen kanssa. Tallikaverinsa muutoksista hän ei vielä osaa kovin paljoa arvailla.

– Osaan sanoa vain, että hänellä on parta. Sen verran olen vasta nähnyt, Hamilton kommentoi MTV Urheilulle.

– En ole sellainen ihminen, jolla olisi kauheasti odotuksia mistään, mutta voisin olettaa hänen olevan aggressiivisempi tänä vuonna. Hän painaa kovempaa, ja on tehnyt sitä ainakin treenamisessaan.

Hamilton: Bottas tietää, mihin pitää keskittyä

Bottakselle kolmas vuosi Mercedeksellä on todellinen testi, joka varmasti määrittelee hänen uransa jatkoa merkittävästi. Hamilton tietää, ettei meno ole tähänkään asti ollut asenteesta kiinni, mutta joitain muutoksia voi olla edessä henkiselläkin puolella.

– Hän on ollut alusta asti mahtavan päättäväinen, siitä päivästä asti, kun hän tuli tänne. Hän varmasti tietää, mihin asioihin hänen täytyy laittaa keskittymisensä, Hamilton sanoo.

– Hän tekee töitä jätkiensä kanssa toisella puolella tallia. Minä näen vain hänen päälakensa näyttöjen yli. En ole nähnyt mitään erilaista hänen lähestymistavassaan, mutta näen varmasti, kun pääsemme kisakauteen.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat