Lewis Hamilton hankki kymmenien miljoonien ökyasunnon – sai nyt naapurit raivon partaalle

4:50
Videolla C Moren Urheilusuora puhuu F1-kaudesta, jota on siirretty useilla kuukausilla eteenpäin.

F1-supertähti Lewis Hamilton on muiden formulakuskien tapaan tällä hetkellä pakkolomalla. Maailmalla leviävä koronavirus on siirtänyt uuden kauden alkua roimasti eteenpäin. Samaan aikaan Hamilton on kunnostautunut asuntopuolella.

F1-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari on ryhtynyt toimiin hänen 21 miljoonan dollarin (19,4 miljoonan euron) huvilallaan Lontoossa.

Hamilton osti ökyasunnon vuonna 2017 suunnittelija Christopher Baileyltä. Raporttien mukaan Hamilton on onnistunut suututtamaan naapurinsa, vaikka hän ei ole koskaan käynyt talossa.

Brittikuski haluaa päivittää kartanoa laajennuspuolella, jonka yhteyteen rakennettaisiin näyttävä uusi terassi.

The Sunin mukaan suunnitelmat ovat herättäneet raivoa Hamiltonin naapureissa, joihin kuuluu muun muassa tunnettu taiteilija David Hockney.

Hockney on närkästynyt siitä, että hänen ja useiden muiden taiteilijoiden käyttämä läheinen studio kärsisi Hamiltonin laajennussuunnitelmista.

– Työssämme tarvitaan luonnon valoa. Se on olennaisessa osassa eri taideprojekteissa. Meidän työskentely- ja elämisolosuhteemme kärsisivät huomattavaa haittaa suunnitelmista, joita on nyt esitetty, Hockney sanoi Sunille.

Asia eteni valituskierroksille, mutta Hamilton sai lopulta luvan paikallisviranomaisilta päivitysten tekoon. Raporttien mukaan brittikuski aikoo myös edetä hankkeessaan.

F1:ssä Hamilton on sarjan parhaiten palkattu kuljettaja. Hänen nykyisen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja