Lewis Hamiltonin kaveri mokasi somessa: Mersun supertähti onkin siviilissä Ferrari-miehiä

Ei ole yllätys, että upporikkaalla formulatähdellä on tallissaan myös työnantajansa kilpailijoiden tuotteita. Tämä tapaus on itsessään kuitenkin hieman erikoinen.

Mercedeksen F1-tallin supertähti, Valtteri Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton joutui juuri ennen joulua ikävään tilanteeseen. Hamiltonin ystävä, yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Andrew Bachelor oli kylässä formulakuskin luona ja luonnollisesti autotallin aarteiden ihmettely kuului asiaan. Bachelor julkaisi vierailustaan kuvamateriaalia Instagramiin, mikä on saattanut saada Hamiltonin pieneen liemeen.

Videolla nimittäin nähdään harvinainen, vain 500 yksilöä valmistettu Ferrarin hybridihyperauto LaFerrari, jossa näkyy Hamiltonin nimi vähän siellä sun täällä. Auton omistajasta ei siis jää epäselvyyttä.

Italialaisvalmistaja on Hamiltonin työnantajan pahin kilpakumppani F1-sarjassa eikä miljoonia maksaneen Ferrarin esittely ollut varmasti pomojen mieleen, vaikka tallipäällikkö Toto Wolff on aiemmin sanonutkin, ettei hänellä ole ongelmaa Hamiltonin tai muidenkaan kuljettajiensa autokokoelmien kanssa.

Vaikka Hamilton tunnetaankin kalliiden ja nopeiden autojen ystävänä, lienee johtoportaallekin eri asia tietää hänen tallissaan makaavasta LaFerrarista kuin nähdä siitä yksityiskohtaisia kuvia sosiaalisessa mediassa Hamiltonin seitsessä itse vieressä. Siviilissä tapahtuvat ajelut erikseen, mutta Hamiltonin sopimuksessa on varmasti pykälä, joka kieltää kilpailijoiden tuotteiden tarpeettoman esittelemisen.

Bachelor poisti videomuotoisen Instagram-tarinansa nopeasti, todennäköisesti joko Hamiltonin tai Mersun käskystä. Hamilton on videolla myös silminnähden vaivaantunut.

Internet ei kuitenkaan unohda, vaan video pääty nopeasti YouTubeen.

***

Bugatti Veyron ja LaFerrari kolaroivat Pariisissa 0:51

Lue myös:

    Uusimmat