Lewis Hamilton myi asuntonsa yli 40 miljoonalla – F1-tähti ei koskaan nauttinut tästä luksuksesta

Uransa kahdeksannesta maailmanmestaruudesta taisteleva F1-tähti Lewis Hamilton on saanut aikaiseksi valtavat asuntokaupat. 

Pääkuvan video: Lewis Hamiltonilla oli kädet täynnä Max Verstappenin kanssa viime viikonlopun Saudi-Arabian GP:ssä – tässä kaksikon hämmästyttävä peräänajotilanne. 

Mercedeksen brittikuski on nimittäin myynyt New Yorkissa sijaitsevan kolmikerroksisen kattohuoneistoasunnon hulppealla 43 miljoonan euron hinnalla. Rakennus, jossa on asunut paljon kuuluisuuksia, sijaitsee Tribecan alueella. 

Vaikka yli 800 neliömetrin asunnossa on muun muassa viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, oma uima-allas ja kattoterassi, Hamilton ei ole koskaan asunut siinä. Toisaalta Hamiltonilla on myös toinen asunto New Yorkissa, kartano Lontoossa ja lomapaikka Monte Carlossa, joten kiireisellä miehellä riittää vaihtoehtoja.  

Huippujännittävän F1-kauden kruunaa vuoden viimeinen kilpailu Abu Dhabissa ensi viikonloppuna. Red Bullin Max Verstappen ja Hamilton lähtevät kisaan tasapisteistä, mutta Verstappenilla on pieni etulyöntiasema useamman osakilpailuvoittonsa turvin. 

Lue myös:

    Uusimmat