Levillä säväyttänyt Rosa Pohjolainen palasi kisarinteeseen Italiassa

Levin maailmancupissa marraskuussa säväyttänyt Rosa Pohjolainen palasi kisarinteeseen lauantaina Italiassa. Pohjolainen laski pisteille Eurooppa-cupin pujottelussa oltuaan 23:s Ahrntal-Klausbergissa.

Pohjolainen, 17, nousi suomalaisen urheiluväen tietoisuuteen marraskuussa, kun hän laski pisteille uransa kolmannessa maailmancupin osakilpailussa Levillä. Pohjolainen laski Levin toisessa pujottelussa avauskierroksella sijalle 14 ja oli lopputuloksissa 27:s.

Lauantaina oli vuorossa Eurooppa-cupin osakilpailu Ahrntal-Klausbergissa. Pohjolainen jäi ensimmäisellä kierroksella 2.83 sekuntia ja oli 23:s. Toisella kierroksella eri kärkeen kasvoi kymmenyksellä, mutta sijoitus säilyi samana. Pohjolainen hävisi kisan voittajalle Italian Lara Della Mealle 2.93 sekuntia.

Samassa rinteessä lasketaan sunnuntaina toinen pujottelukilpailu.