Slovakkitähti päihitti kisarinteille palanneen Mikaela Shiffrinin – suomalaislupaus oli lähellä sensaatiota

Slovakian Petra Vlhova voitti Levillä kisatun alppihiihdon maailmancupin naisten pujotteluavauksen.

Vlhova kukisti Levillä kisarinteisiin palanneen Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin 0,18 sekunnilla. Itävallan Katharina Liensberger oli kolmas, 0,57 sekunnin päässä voittajasta.

Suomalaislaskijat eivät päässeet toiselle kierrokselle, heistä paras oli 43:nneksi avauskierrokselle sijoittunut Riikka Honkanen.

17-vuotias suomalaislupaus Rosa Pohjolainen oli lähellä suurta sensaatiota avauskierroksella, kun hän oli ensimmäisillä väliajoilla aivan kärjen vauhdissa. Pohjolainen oli laskemassa toiselle kierrokselle, mutta huima veto vesittyi kaatumiseen vain muutama portti ennen maalia.

Levillä kilpaillaan naisten cup-pujottelu myös huomenna.