Nyt paistaa pettymys – suomalaisurheilijalta poikkeuksellisen hapan haastattelu

Riikka Honkanen kommentoi avauslaskuaan MM-kisojen suurpujottelussa:"Viimeinen pätkä oli kuin hidastetusta elokuvasta" 0:44
Videolla Riikka Honkasen haastattelu.

Alppihiihdon MM-kilpailuissa Italian Cortinassa oli torstaina vuorossa naisten suurpujottelu. Kilpailun voitti Sveitsin Lara Gut-Behrami.

Hopeaa otti Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin ja pronssia Katharina Liensberger. Suomalaisista Erika Pykäläinen oli 29:s ja Riikka Honkasen kisa päättyi keskeytykseen toisella kierroksella.

Pykäläinen jäi ensimmäisellä laskullaan ykköseksi laskeneesta Shiffrinistä 4,39 sekuntia ja Honkanen 4,64 sekuntia. 22-vuotias Honkanen oli suhteellisen vaisulla tuulella laskunsa jälkeen.

Pykäläinen kohensi asemiaan toisella kierroksella nousten sijalle 29. Hän jäi Gut-Behramista 8,32 sekuntia.

Suomalaiskaksikolla on vielä edessään pujottelu, joka kisataan lauantaina.

Katso videolta Riikka Honkasen haastattelu.

Juttua korjattu 18.2.2021 klo 18.08: Alppihiihdon MM-kisoissa 2. kierrokselle selviytyy avauskierroksen 60 parasta laskijaa, joten suomalaiset pääsivät mukaan toisin kuin jutussa ensin uutisoitiin. Pykäläinen oli loppusijoituksissa 29:s, eikä 34:s. Honkasen kisa päättyi keskeytykseen.