Mainos

LetsBuyIt.comin osakemyynti keskeytetty

Frankfurtin pörssi on keskeyttänyt kaupankäynnin verkkoyhtiö LetsBuyIt.comin osakkeilla.

LetsBuyIt.comin osakekauppa Frankfurtin pörssissä on keskeytetty on yhtiön omasta pyynnöstä.
Kaupankäynnin keskeytyspyyntö tuli sen jälkeen kun LetsBuyIt oli pyytänyt lykkäystä velkojensa maksuun. Pyyntö tehtiin Hollannissa mutta niitä uskotaan tulevan muissakin maissa.

Letsbuyit.com teki vuoden kolmannella neljänneksellä tappiota reilut 26 miljoonaa euroa. Liikevaihto oli vain hieman yli yhdeksän miljoonaa euroa. Vuoden toisen neljänneksen luvut olivat vielä synkemmät, sillä yhtiö teki tappiota kaikkiaan yli 43 miljoonaa euroa liikevaihdon ollessa reilut seitsemän miljoonaa euroa.

LetsBuyIt.comin hollantilainen haarayhtiö ilmoitti anoneensa amsterdamilaiselta tuomioistuimelta velkojensa maksun väliaikaista lykkäämistä. Yhtiötä lähellä olevan konsultin mukaan muissa maissa on odotettavissa vastaavanlaisia anomuksia.

LetsBuyIt.com listautui heinäkuussa Frankfurtin pörssin uuden talouden Neuer Markt -listalle. Osakkeen hinta nousi 3,50 euron lähtötasostaan nopeasti 6,45 euroon, mutta on sittemmin laskenut 1,25 euroon. Keskimäärin Frankfurtin Neuer Markt -listan osakkeet ovat tänä vuonna menettäneet arvostaan 42 prosenttia.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.