Mainos

Leppä harkitsee oikeustoimia Vuorta vastaan

Oikeusneuvos Eeva Vuoren latelemat väitteet ovat saaneet Turun entisen kaupunginjohtajan Juhani Lepän takajaloilleen. Leppä harkitsee oikeustoimiin ryhtymistä.

Oikeusneuvos Eeva Vuori käyttää tänään ilmestyneessä Eeva-lehden haastattelussa sangen rajua kieltä Paula ja Juhani Lepästä. Vuori viittaa haastattelussa mökkikauppojen yhteydessä Lepän esittämiin perättömiin väittämiin, syytöksiin jopa tappouhkauksiin.

Juhani Leppä on asiasta sen verran suuttunut, että hän harkitsee vakavasti asian viemistä viranomaisten tutkittavaksi. Turun Sanomissa Leppä toteaa, että hän ei aio istua kädet ristissä odottamassa, että mitähän ihmiset ajattelevat.

Oikeus saisi tehtäväkseen Lepän mukaan selvittää, onko Vuori syyllistynyt lehtijutussa kunnianloukkaukseen tai herjaukseen.

Lepän ja Vuoren sananvaihto on jatketta vuoden 1990 kesämökkikauppaan, jonka Lepät maksoivat osin pimeänä. Asiaa puitiin pitkään ja Korkeimman oikeuden jäsenen Eeva Vuoren ura oli pahasti vaakalaudalla.

Oikeusneuvos Vuoren haastattelu Eeva-lehdessä nostatti päivällä Turussa suuren kohun. Lehti ei ennättänyt päivän aikana kaikkiin myyntipisteisiin, mutta sitä kysyttiin paljon ja haluttiin jopa varata.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.