Leopardikuosit – uhka vai mahdollisuus?

Leopardikuosit tuntuvat jakavan ihmisten mielipiteet puolesta ja vastaan: osa mieltää nuo printtipilkut mauttomiksi, mummomaisiksi tai suorastaan halvaksi kuosikauhistukseksi, kun osa puolestaan hakee täplistä lookiinsa raisua räväkkyyttä, seksikästä eläimellisyyttä tai ylellisyyttä. Mitä mieltä sinä olet – piileekö näissä kuoseissa vaaran tuntua vai onnistuneen asukokonaisuuden makua? Ovatko täplät uhka vai mahdollisuus?

Ei, nyt ei ole kyse Globalisaatio: uhka vai mahdollisuus -teoksesta, vaan leopardikuosien villistä voittokulusta vuodesta toiseen, vuodenajasta riippumatta. Tämä klassinen kissakuviointi tuntuu olevan aina muodissa, milloin missäkin muodossa – ja näemmä myös eri väreissä.

Pantterin tunnistaa pilkuistaan: esimerkiksi laulaja Gwen Stefani, malli Heidi Klum sekä näyttelijä Eva Mendes ovat viehättyneet eläinkuoseista, sillä heidän yllään on pilkkuja nähty jos jonkinmoisia. Asvalttiviidakossa ja punaisella matolla farkut, liivit ja mekot ovatkin olleet pitkän aikaa täplien täyttämiä, ja musta, kulta ja nuden sävyt tuntuvat sointuvan tämän kuosin kanssa varsin maireasti.

Leopardikuosit jakavat kuitenkin mielipiteet: toiset vihaavat niitä sydänverellä, toiset suorastaan rakastavat. Jotkut haluavat leopardikuvioista vain pienen tehosteen asukokonaisuuteensa, kun toiset puolestaan haluavat verhoutua pilkkuihin päästä varpaisiin – ja osa sortuukin ylilyönteihin tämän eläimellisen kuosin kanssa.


Lue myös:

Miten eri tavoin näihin pilkkuihin voi pukeutua? Katso vinkit alta.

Tyylikkäät, seksikkäät täplät

Leopardikuosi on äärimmäisen tyylikäs, jos sitä osaa vain käyttää! Rohkeimmat uskaltavat yhdistää eri kuoseja leopardin pilkkuihin.

Väripilkut

Leopardikuosia on nähty viime aikoina myös rohkeissa eri väreissä. Uskaltaisitko sinä pukeutua punaiseen tai pinkkiin leopardimekkoon?

Diivat turkiksissa

Jos haluaa kirjaimellisesti olla kissapeto, voi leopardikuosia käyttää esimerkiksi tekoturkiksissa. Pilkut toimivat esimerkiksi myös päällystakissa.

Hillitty ja hallittu pilkun paikka

Jos et halua verhoutua leopardikuosiin päästä varpaisiin, voit kokeilla yhtä elementtiä: laukkua, kenkiä tai vyötä.

Räikeät ja räävittömät kissapedot

Joskus leopardikuosit voivat suorastaan villiintyä. Kannattaakin varoa ylilyöntejä tämän rohkean kuosikissan kanssa!


Mitä mieltä sinä olet leopardikuosista? Kommentoi ja tule AVAn Facebook-faniksi!


Lue myös:AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja