Eläinkuoseja käytetään tänä keväänä entistä rohkeammin, katso kuvat!

Hollywood-tähdet ovat päästäneet sisäiset eläimensä entistä enemmän valloilleen näyttäytymällä juhlallisissa tilaisuuksissa erilaisissa eläinkuoseissa.

Enää ei tyydytä pelkkään leopardikuosiin! Tänä keväänä yhä useampi viihdemaailman tähti on innostunut tekemään villejä kokeiluja vaatekaapillaan. Nämä eläimelliset asuvalinnat ovatkin olleet yllättävän onnistuneita, kun tähdet ovat pysyneet kohtuudessa – eläinkuosien kanssa saa olla varovainen välttääkseen ylilyönnit.

Seeprakuosi piristää

Punaisen maton piristyksenä on nähty tänä keväänä paljon seepran raitoja mukailevaa kuosia. Upeaa raitaa on bongailtu juhlatilaisuuksista sekä suuremmassa että pienemmässäkin koossa.

Käärmeennahkakuosin suosio on kasvanut

Käärmeennahasta muistuttavaa kuosia on totuttu vuosien mittaan näkemään eritoten asusteissa. Tänä keväänä jo hyvin kengistä ja laukuista tutuksi tullut kuosi on vallannut tonttia myös leninkirintamalla. Useat eturivin tähdet ovat uskaltautuneet kokeilemaan räväkkää käärmettä muistuttavaa kangasta asuissaan.

Rohkeimmat kokeilevat tiikerikuosia

Tiikerikuosi on vuosien saatossa jäänyt huippusuositun leopardikuosin varjoon. Natalia Vodianova osoitti kuitenkin taannoisella asuvalinnallaan, kuinka tiikerin raidat pukevat myös punaisella matolla astelevaa rohkeaa huippumallia.

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja