Tyylietsivä: Ihailtuna leopardiprinttiin hullaantunut Heidi Klum

Huippumalli Heidi Klum näyttää hullaantuneen leopardiprinttiin – niin hyvässä, että pahassa.

Eläinaiheiset printtikuviot eivät näytä koskaan menevän muodista: leopardin pilkkuja on nähty catwalkeilla jo niin syksyt, talvet, keväät ja kesät.

Huippumalli Heidi Klum, 38, on näyttävästi rakastunut kyseiseen eläinprinttiin, etenkin leopardikuvioihin. Kissanaiseksi kehaistu Klum vieraili yhdessä David Beckhamin kanssa Good Morning America -ohjelmassa. Yllään Heidi Klumilla oli kiiltävä Dolce & Gabbanan 1090 euron hintainen leopardimekko. Naisen vyötäröä koristi paksuhko, musta niittivyö. Asukokonaisuuden kruunasi Guccin mustat piikkikorkkarit, joilla on hintaa noin 385 euroa.

Vaikka tämä asuvalinta oli solakalta mallilta varsin onnistunut, Heidi Klum on myös onnistunut menemään täysin metsään leopardiprinttivillityksessään.


Vuonna 2010 Heidi Klum oli pukeutunut leopardiprinttiin päästä varpaisiin Saksan Huippumalli haussa -sarjan finaalissa. Tuolloin Klum sai mojovat haukut pilkuistaan: hänellä oli yllään Louboutinin piikkikorkkarit, kiiltävä lyhythihainen mekko sekä vyö – kaikki asusteet mekkoa myöten olivat leopardikuviolliset.


Mitä mieltä olet: onko Heidi Klumin leopardiprintilliset asuvalinnat hitti vai huti?

Kuvat: Splash, GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat