Mainos

Ihottuma kasvoilla oli liikaa – lentoyhtiö ei päästänyt taaperoa koneeseen

Pikkutyttö ei päässyt matkustamaan äitinsä luokse, sillä lentoyhtiö eväsi häneltä pääsyn koneeseen ihottumaan vedoten.

Kaksivuotias Xanthe oli lähdössä matkalle Lontoosta Australiaan veljensä ja isänsä kanssa. Perheen oli tarkoitus matkustaa lomalle äidin luokse, mutta matkaan tuli yllättävä mutka. Lentoyhtiön henkilökunta ei nimittäin päästänyt perhettä koneeseen tytön kasvoissa olevan ihottuman vuoksi. Henkilökunnan mukaan ihottuma ei ollut normaalia, vaan saattoi kertoa terveysongelmasta. 

– Selitin heille, että tätä tapahtuu usein. Olin antanut hänelle jo antihistamiinia, jota lääkärit olivat suositelleet. Ihottuma voi puhjeta hänelle jostain ruoasta tai stressistä, isä Michael Anfield kertoo Facebookissa.

Isä lisäsi myös kuvan tyttärensä kasvoista todistaakseen, ettei ihottuma näyttänyt todellisuudessa kovinkaan pahalta. 

"Lentoyhtiö on osoittanut ylimielisyyttä, ajattelemattomuutta ja kohtuuttomuutta"

Lentohenkilökunta pyysi isää viemään tyttärensä terveystarkastukseen ennen lentomatkalle lähtemistä. Lääkärille ehtiminen ennen lentokoneen nousua ei kuitenkaan ollut mahdollista, joten isä soitti tutulle lääkärille ja pyysi häntä lähettämään todistuksen lentoyhtiölle tyttärensä kunnosta.

Lääkäri lähettikin pian yhtiölle todistuksen, jossa hän kertoi tytön olevan täysin terve lentääkseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Isän suureksi yllätykseksi lentoyhtiö päätti kuitenkin olla päästämättä perhettä lennolle. Isän Facebook-päivityksen mukaan päätöksestä vastannut työntekijä kieltäytyi puhumasta lääkärin kanssa, eikä edes katsonut lasta tarkistaakseen hänen kuntoaan.

– Lentoyhtiö on osoittanut ylimielisyyttä, ajattelemattomuutta ja kohtuuttomuutta. Olette venyttäneet perheen tapaamista, ettekä usko, millaisia vaikutuksia teolla on.

Tytön äiti Belinda otti yhteyttä lentoyhtiöön pyytääkseen selvitystä, miksi hänen perheensä ei päässyt lennolle. Lentoyhtiön vastauksen mukaan heidän tulee tarkistaa, että kaikki matkustajat ovat terveitä, myös lapset.

Yhtiö pahoitteli lisäksi mahdollisia haittoja, joita tämä välikohtaus perheelle aiheutti. He lupasivat avustaa perhettä uusien matkajärjestelyjen hoitamisessa.

Video: Vaikka tässä tilanteessa lapsi ei itse aiheuttanutkaan ongelmia, pulmatilanteisiin on hyvä varautua. 

6:29

Lähde: NetMums 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.