Kova matkakuume koronapandemian jälkeen? Japanilainen lentoyhtiö myy "mysteeripalloja", jotka tekevät päätöksen määränpäästä matkustajan puolesta

Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa 2:27
Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa!

 Japanilainen "purkkapalloautomaatti" myy lentolippuja satunnaisiin kohteisiin.

Moni kärsii koronapandemian matkailurajoitusten aiheuttamasta, alati kasvavasta matkakuumeesta. Vuonna 2020 jopa lento ei-mihinkään myytiin loppuun minuuteissa! Videon tästä näet yläpuolelta! 

Nyt japanilainen Peach-lentoyhtiö puolestaan on keksinyt tavan yllättää matkalaisensa kauppaamalla lentoja, joiden määränpäätä ei tiedä etukäteen.

Yhtiö julkisti "matkaloton", jonka avulla voi ostaa itselleen edullisen meno-paluun. Tokiolaiseen ostoskeskukseen sijoitettu, purkkapallomasiinan tapainen automaatti tarjoaa muovikapseleita, jotka maksavat 5000 jeniä, siis noin 40 euroa, kertoo Timeout.com.

Koodilla satunnaiseen kohteeseen

Automaatin tarjoaman, muovisen pallon sisällä on koodi, jolla pääsee varaamaan lennot satunnaisesti valittuun kohteeseen. Lento lähtee Tokion Hanedan kentältä, mutta määränpää on valittu satunnaisesti 12 eri kohteesta; joukossa ovat esimerkiksi Sapporo, Osaka ja Okinawa.

Toinen samanlainen matkalottoautomaatti sijaitsee Osakassa, ja sen tarjoamat yllätysmatkat lähtevät Kansain kentältä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähtöaika ei matkaajien onneksi ole satunnainen, vaan sen saa valita itse. Lottokapseleita myydään joulukuuhun 2021 asti, ja lento tulee käyttää maaliskuun 2022 loppuun mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat