Mainos

Lentokone syöksyi maahan Indonesiassa

Singaporelainen lentokone, jossa oli 104 matkustajaa, syöksyi maahan Sumatran saarella tänään, kertoi Indonesian etsintä- ja pelastusvirasto Indonesian pääkaupungissa Jakartassa. Koneessa oli 97 matkustajaa ja seitsemän miehistön jäsentä, ja se oli matkalla Jakartasta Singaporeen.

Indonesian ilmailuviranomaisten mukaan kukaan koneessa olleista tuskin selviytyi onnettomuudesta hengissä, kertoi Indonesian virallinen uutistoimisto Antara. Lentoyhtiön matkustajaluettelon mukaan yli puolet koneen matkustajista oli singaporelaisia ja indonesialaisia. Lisäksi matkustajien joukossa oli muun muassa amerikkalaisia ja keskieurooppalaisia matkustajia.

Sää oli selkeä

-Kone syöksyi maahan kello 16.10 paikallista aikaa ja työntekijämme ovat onnettomuuspaikalla, ilmoitti paikallinen pelastusviranomainen. Sään kerrottiin olleen onnettomuuden sattuessa selkeä.

Singaporen television mukaan SilkAir-yhtiön kone syöksyi maahan 8 kilometriä Palembangin kaupungista pohjoiseen. Pelastusviranomaisten mukaan kone syöksyi Palembangin ja Sungsangin kaupunkien väliselle suoalueelle.

SilkAirin emoyhtiön Singapore Airlinesin mukaan Jakartasta Singaporeen matkalla ollut kone oli menettänyt radioyhteyden lennonvalvontaan. Lentoyhtiön edustaja kertoi, että onnettomuus on yhtiöiden koneille ensimmäinen.

Syyskuussa 234 ihmistä sai surmansa indonesialaisen Garuda-yhtiön koneen syöksyttyä maahan Pohjois-Sumatralla. Onnettomuus on Indonesian ilmailuhistorian pahin.
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.