Mainos

Lento-onnettomuuden uhrien kännykät ja ruumiit tutkitaan

Lento-onnettomuuden uhrien jäljiltä on raivaustöissä löydetty yli 40 enemmän tai vähemmän toimintakuntoista kännykkää.

Viranomaiset selvittävät parhaillaan mahdollisia video- ja ääninauhoituksia onnettomuuskoneen viimeisinä minuutteina. Tähän mennessä viranomaiset eivät ole vielä julkistaneet yhtään ääni- tai videotallennetta.

Ranskalainen toimittaja on väittänyt tällä viikolla nähneensä yhden videotallenteen, jossa ei ole juurikaan tunnistettavia matkustajia, mutta videolla hänen mukaansa kirkuna vaan kovenee kun kone lähestyy vuorenrinnettä.

Viranomaiset ovat esittäneet epäilyksensä kyseisen videon olemassaolosta, mutta ranskalaistoimittajan uutistoimisto AP:lle antaman lausunnon mukaan hän on todella nähnyt sen.

Onnettomuuden tutkijat ovat identifioineet kaikki onnettomuuden 150 uhria DNA:n perusteella, mutta heillä menee vielä useita päiviä ennen kuin kaikki tähän mennessä löydetyt ruumiinpalaset pystytään yhdistämään oikeisiin uhreihin.

Der Spiegel -lehden mukaan lentoperämies oli käyttänyt vähintään viiden lääkärin palveluja. Lääkäreitten vastaanotoilta on haettu kaikki Lubitziin liittyvät asiakirjat.

Viime päivien aikana viranomaisille on ilmoittautunut myös muita lääkäreitä, joiden potilaana Lubitz on viime vuosina ollut. Spiegelin tietojen mukaan kyseessä on neurologian ja psykiatrian lääkäreitä.

Tutkijoiden mukaan "nuori mies on lyhyen ajan kuluessa ollut uskomattoman monen lääkärin tutkittavana".

Lähteet: Die Welt ja Der Spiegel

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.