Mainos

Leningrad Cowboysin laulaja ja kitaristit erosivat

Leningrad Cowboysin laulaja ja kitaristit ovat eronneet yhtyeen riveistä. Vokalisti Jore Marjaranta sekä kitaristit Ben Granfelt ja Vesa Kääpä ilmoittavat jatkavansa soittopuuhia orkesterinsa Guitar Slingersin puitteissa.

Eronneen kolmikon jakamassa niukkasanaisessa lehdistötiedotteessa ei juurikaan kerrota syitä irtautumiseen. Leningrad Cowboysin toinen vahva mies Sakke Järvenpää vakuuttaa, ettei troikan kanssa ole ollut erimielisyyksiä.
-Kaikkea aikansa, - jalkapallojoukkueessakin vaihtuu jäseniä. Ei Ajaxkaan pelaa vuoden 1918 kokoonpanossa, kommentoi Järvenpää.

Sakke ei epäile, etteikö eronneiden tilalle löytyisi kyvykkäitä soittajia tilalle. Hänen mukaansa uusia soittoniekkoja on jo katsastettu, mutta heidän nimiään ei vielä anneta julki.
-Uudet heput paljastetaan muutaman viikon kuluttua, vihjaisee Järvenpää.
-Cowboysien syksy on muutenkin ollut pitkälti vapaata, joten ei tästä mitään ongelmia tule, sanoo Järvenpää.

Eronnut trio kiertueella

Marjaranta, Granfelt ja Kääpä ovat paraikaa Guitar Slingers -yhtyeensä levynjulkistuskiertueella. He ovat toistuvasti korostaneet, että perusrockyhtye Slingers ei ole heille Cowboys-kiireille alisteinen kakkosorkesteri Guitar Slingersin keikkamyyjän mukaan orkesterin jäsenet eivät halua kommentoida lehdistötiedotettaan sen kummemmin.

Guitar Slingersin tiedote on olennaisilta osiltaan seuraavanlainen. "Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet olla mukana Leningrad Cowboysissa ja kokea monta hienoa hetkeä heidän kanssaan. Olemme kuitenkin päättäneet erota bändistä ja keskittyä Guitar Slingersiin."
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.