Lemmikkikoiralla vastuullinen tehtävä isäntänsä häissä – rottweiler pääsi bestmaniksi

7:43
Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit ovat tässä! Huomenta Suomen vieraana häämessutuottaja Paula Kirvesmäki ja yrittäjä Henna Koste.

Skotlantilainen mies valitsi bestmanikseen lemmikkikoiransa Jackin, kertoo muun muassa Fox News.

Kaason ja bestmanin tehtäviin ei kelpaa kuka tahansa – onhan kaasoilla ja bestmaneilla tärkeä rooli niin polttareiden kuin hääjuhlankin järjestelyissä ja onnistumisessa.

Useissa tapauksissa morsian ja sulhanen valitsevat vastuulliseen tehtävään jonkun luotettavan ystävän tai perheenjäsenen. Christopher McCarron halusi myös antaa vastuullisen tehtävän parhaalle ystävälleen – nimittäin 6-vuotiaalle lemmikkikoiralleen Jackille.

Vaikka valinta saattaakin kuulostaa hassulta, se on itse asiassa todella looginen – tapasihan Christopher mielitiettynsä, Margaret Allisonin, Jackin ansiosta.

Paras ystävä löytyi eläinten turvakodista

Christopherin poika oli menehtynyt, ja vanha mies halusi lievittää suurta suruaan tarjoamalla kodittomalle koiralle rakastavan kodin. 

Saavuttuaan kodittomien eläinten turvakotiin, hän törmäsi 6-vuotiaaseen rottweileriin, Jackiin.

– En ollut ajatellut hankkivani rescue-koiraa sen iän vuoksi, mutta kun se (Jack) tuli luokseni, meillä vain klikkasi heti, Christopher kuvailee parivaljakon ensikohtaamista.

Vaikka koiran löytyminen oli jo itsessään Christopherille suuri yllätys, hän ei osannut aavistaa, millainen yllätys häntä odottikaan samaisella reissulla.

Jack toi rakastavaiset yhteen – sai suuren roolin myös parin häissä

Kun Christopher oli ulkoiluttamassa Jackia, hän törmäsi eläinsuojan pihalla Margaretiin. He molemmat rakastivat koiria, ja siksi myös he tulivat juttuun heti.

Ystävyys syventyi pian rakkaudeksi ja hääkellojen sinfoniaksi. 

– Kun päätimme mennä naimisiin, päätimme, että Jackinkin täytyisi olla siellä. Meillä oli ihanan tunteellinen päivä, jossa Jack näytteli suurta roolia, Christopher kommentoi SWNS:lle.

Pariskunnan vihkinyt henkilö kertoo paikallismedioille, että hän oli työuransa ensimmäistä kertaa todistamassa sitä, että koira toimii bestmanina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jack oli pukeutunut juhlan edellyttämällä tavalla ”smokkiin”, ja kuten bestmanin velvollisuuksiin tavallisesti kuuluu, Jack kuljetti pariskunnan vihkisormukset alttarille.

– Kun Christopher sanoi tahdon, Jack aivasti aivan kuin sanoakseen ”minäkin tahdon”, Allison kertaa.

Christopher kertoo, että Jack on mullistanut hänen koko elämänsä – löysihän hän loppuelämänsä rakkauden koiransa avustuksella.

– Minusta tuntuu, että sen sijaan, että minä olisin pelastanut Jackin, se pelastikin minut, Christopher kuvailee odottamatonta onneaan.

Katso alta, miten Christopherin ja Allisonin hääseremonia kokonaisuudessaan meni bestmaninsa kanssa:


Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja