Leikkisää tyyliä toimistolle! Hanki kesän hittiaurinkolasit

Tänä kesänä rohkeus on valttia asustevalinnoissa. Pyöreät aurinkolasit ovat tämän kesän hittituote!

Kaipaatpa kasvoillesi 1950-luvun kissamaisuutta tai 1990-luvun pyöreitä muotoja, kehyksillä säväytetään nyt eri värien ja materiaalien avulla niin toimistolla kuin aurinkorannallakin.

Katukuvan kirjavuus ei kuitenkaan hiivu kesän mukana, joten syksylläkään ei kannata ottaa itseään liian vakavasti – nyt panostetaan persoonallisiin asusteisiin ja otetaan riskejä myös aurinkolaseja sekä kehyksiä valittaessa! 

Kehysmuoti – kuten muutkin asusteet – seuraa aina vahvasti vaatetrendejä sekä populaarikulttuurin kautta aika ajoin uudelleen pinnalle nousevia tyylisuuntia eri vuosikymmeniltä. 1990-luku on tehnyt vahvan paluun niin vaate- kuin asustemuotiinkin ja myös kehyksillä leikitellään nyt rohkeasti.

Kesällä kaupat täyttyvät toinen toistaan värikkäimmistä vaatteista, ja sama rohkeus tyylivalinnoissa on nähtävissä myös optikkoliikkeiden hyllyillä. 

Oscar Magnuson -kehykset

Paluu 1990-luvulle 

Pyöreät aurinkolasit ovat tämän kesän hittituote ja pyöreä malli sopiikin, linssin koosta riippuen, erinomaisesti erilaisille kasvonmuodoille.

Aurinkolaseissa esillä ovat niin ohuet metallisangat kuin paksummat muovisangatkin, ja muuten tummia aurinkolaseja piristävät leikkisät kuvioinnit ja värikkäät yksityiskohdat. Kehyksillä leikittely ei ole pelkästään auringonpalvojia varten, sillä myös perussilmälaseissa voi suosia värejä ja yksityiskohtia.

–Tänä kesänä kannattaa kokeilla rohkeasti eri tyylejä ja luottaa omaan vaistoon! Itselle hieman uudenlaisilla kehysvalinnoilla saat helposti uutta ilmettä ja piristystä tyyliisi, kertoo Specsaversin tuotepäällikkö Tanja Korteniemi


Lue myös:

    Uusimmat