Leijonien MM-joukkueen mysteerivalinta naurahtaa: "Tämä on ollut hauska tilanne"

Leijonat-joukkueen listoille ilmestyi keväällä yllätyskortti Joel Kiviranta. Suuren yleisön kysymys kuului, mikä mies? MM-valinta yllätti jääkiekkoväen lisäksi myös Kivirannan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

– Tämä on ollut itsellekin hauska tilanne, kun on saanut olla tuntematon kasvo ja täysin paineettomassa tilanteessa. Ei ole ollut mitään muuta kuin näytettävää, Kiviranta myhäilee.

– En olisi uskonut, että kausi päättyy tällaisiin merkkeihin. On hienoa, että pääsee näkemään ja kokemaan A-maajoukkuemeininkiä. En olisi sitä uskonut, Kiviranta toteaa.

Liigassa Kiviranta edusti viime kaudella Vaasan Sportia. Hyökkääjä keräsi 48 ottelussa tehot 16+15=31. Sportin osalta kevät päättyi aikaisessa vaiheessa pettymykseen, kun vaasalaisjoukkue jäi vain pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

Moni Leijonien pelaaja on herättänyt kiinnostusta muualta, niin myös Kiviranta.

23-vuotias kiekkoilija haluaa kuitenkin keskittyä olennaiseen.

– Onhan se mennyt niin, ei käy kiistäminen. Enkä viitsi valehdella päin naamaakaan, mutta mulla on ensi kaudesta sopimus Vaasaan – se on sillä selvä. En aio uhrata ajatuksia niihin, Kiviranta vastaa, kysyttäessä yhteydenotoista isompien sarjojen osalta.

MM-kilpailujen meininki on vakuuttanut Kivirannan.

– Älyttömän makeeta. En pysty kuvailee miltä tuntuu, kun ihmiset huutaa ja heiluttaa hattuja, Kiviranta toteaa tyytyväisenä.

Videolla Leijonan Iholla: Joel Kiviranta ja mietteitä yllätysvalinnastaan Leijoniin.

Lue myös:

    Uusimmat