Lehtitiedot: Kihniön vauvasurmaperheen ongelmat olleet pitkään lastensuojelun tiedossa

2:56
MTV Kihniössä: Näin paikallinen kauppias kuvailee pienen kylän ilmapiiriä järkyttävän tapahtuman jälkeen

Kihniöläisen perheen mahdolliset ongelmat ovat olleet sosiaaliviranomaisten tiedossa jo runsaasti ennen henkirikosepäilyä. Asiasta uutisoi Ylä-Satakunta.

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että henkirikoksen uhrina on vauvaikäinen lapsi. Ylä-Satakunnan tietojen mukaan lapsi on syntynyt kesällä.

Perheeseen kuuluu myös toinen alle kouluikäinen lapsi. Vauvan taposta epäillään lapsen 53-vuotiasta isää ja 25-vuotiasta äitiä. He ovat edelleen vangittuina.

Ylä-Satakunnan tietojen mukaan lastensuojelu on jo pitkään ollut tietoinen perheessä kytevistä mahdollisista ongelmista. Lehti kertoo hankkineensa tietoja useasta eri lähteestä, osin poikkeuksellisin tiedonhankintamenelmin.

Karhun kansan puheenjohtaja

Poliisin mukaan tapon tekoaika on 8 tai 9. syyskuuta. Tapon uhri on joutunut myös pahoinpitelyn kohteeksi. Lisäksi tutkinnassa on toinen pahoinpitely, jonka uhri on niin ikään samaan perheeseen kuuluva.

Poliisi on tiedottanut tapauksesta erittäin niukasti.

Perheen isä on toiminut luonnonuskontoisen yhdyskunnan Karhun Kansan puheenjohtajana. Mies on viranomaisten tietojen mukaan nimetty viime vuoden kesäkuussa yhdyskunnan hallituksen puheenjohtajaksi.

Karhun kansa on itse kommentoinut sivuillaan tapahtunutta ja kertonut, että yhdistys on tapahtuman osalta julkisuudessa olevien tietojen varassa.

Tiedotteessa kuitenkin kuvaillaan asian tulleen koko jäsenistölle "valtavana järkytyksenä ja yllätyksenä".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja