Lauri Ylönen testasi aikuisen elämää: Nyt pitää vielä leikkiä

The Rasmus -yhtyeen keulakuva Lauri Ylönen kokeili vähän aikaa aikuista ja varhaiskeski-ikäistä elämää, mutta haluaa vielä vähän aikaa hullutella ja leikkiä.

Huhtikuussa 32 vuotta täyttävä rokkari oli lauantain Emma-gaalassa uuden edessä. Soolouralle lähtenyt rokkari esitti gaalassa ensimmäistä kertaa uuden Heavy-sinkkunsa, joka tyyliltään eroaa täydellisesti The Rasmuksen musiikista.

Vaikka ikämittari on jo kolmenkympin paremmalla puolella ja moni alkaisi lyödä Ylösen harteille jo keski-ikäisen miehen viittaa, ei muusikko suostu vielä rauhoittumaan.

– Koen niin, että jos vielä haluaa leikkiä, niin nyt voi vielä tehdä sen. Jossain mielessä musta tuntuu, että multa jäi leikit kesken 15 vuotta sitten kun aloitettiin bändin kanssa. Se meni pikkaisen liian vakavamieliseksikin, mikä nyt on ihan luonnollistakin, että uralla on eri vaiheita. Nyt on vähän kepeämpi meininki ja tuntuu tosi hyvälle, Lauri kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

"Vielä pitää hairahdella"

Muusikolla on PMMP-yhyteen Paula Vesalan kanssa pieni Julius-poika. Isä-Ylönen kertoo halunneensa elää vähän aikaa lapsiperheen elämää ja vanhentua rauhassa, mutta muusikon veri veti takaisin estradeille.

The Rasmuksen viimeisin studioalbumi Black Roses ilmestyi vuonna 2008.

– Mä myönnän. että mä halusin vähän aikaa vanhentua tuossa. Elin tietoisesti vähän aikaa sellaista aikuisen elämää ja tehdä niin. Mä jotenkin testasin sitä ja se odottaa siellä ja homma hoituu. Nyt pitää vielä vähän hairahdella, Lauri naurahtaa.

Lauri Ylösen sooloalbumi ilmestyy maaliskuussa.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat