Lauri Salovaara treenasi itsensä kesäkuntoon neljässä kuukaudessa –  näyttävä kuvapari julki: "Ei sun tarvi saada kaikkea kuntoon kerralla"

Pertti Salovaara kertoo masennuksestaan, veli Lauri loppuunpalamisestaan 6:15
Elämä on koetellut Lauri ja Pertti Salovaaraa - veljekset kertovat elämiensä rankoista ajoista.

Pitkäjänteisyys tuotti Lauri Salovaaralle tuloksia.

Juontaja-yrittäjä Lauri Salovaara teki elämäntapamuutoksen tänä keväänä, tavoitteenaan päästä kuuluisaan kesäkuntoon. Projektistaan juontaja julkaisi näyttävän kuvaparin, jossa poseeraa lähtötilanteessa ja nykytilanteessa samoissa vaatteissa. 

– Treeniohjelma oli 4-5 kertaa salilla per viikko ynnä muu oheistoiminta päälle, Salovaara kertoo Instagramissa.

Helpolla Salovaara ei kuitenkaan päässyt, sillä treenijakson aikana hän sairasti muun muassa koronaviruksen.

Salovaaran mukaan kuntosalitreeni on kulkenut hyvin, mutta toisinaan ruokailusta on lipsuttu. Tulokset puhuvat kuitenkin hänen kohdallaan puolestaan. 

– Lopputuloksena ukko on muuttanut hieman muotoaan ja energiatasot on tosi hyvässä nousussa myös. Ja mikä parasta, sali on nykyään uusi normaali päivärutiineissa, eli vaikka valmennus päättyikin tänään, treenit jatkuu. 

Salovaara allekirjoittaa sen, että tunnetusti treenaamisen aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Vaiva on kuitenkin väärti.

– Se vain kerta kaikkiaan pitää tehdä ja sopia itsensä kanssa, että käy edes vähän haistelemassa fiilistä. Sitten päättää, että tulee uudestaan. Muutaman viikon kun näitä päätöksiä tekee, on uusi rutiini valmis ja elämä kohti positiivista muutosta avattu.

Lisäksi Salovaara peräänkuuluttaa pitkäjänteisyyttä. Pysyvät tulokset eivät synny sormia napauttamalla.

– Ei sun tarvi saada kaikkea kuntoon kerralla, vaan vähitellen riittää. Tämä ajatusmalli toimi minulla jopa niin, että jos oli kerta kaikkiaan maailman paskin päivä eikä jaksanut tai huvittanut mikään, niin tein kotona YHDEN punnerruksen.

– Aivot käsitteli sen siten, että torstain treeni check. Tämän myötä oli helpompi lähteä jatkamaan treenejä, kun ei ollut "taukoa" alla. Sen jälkeen aloittaminen on nimittäin aina vaikeampaa.

Lue myös:

    Uusimmat