Lauri Markkasen pelissä taas tuttu trendi – kertoi päivitystä terveystilastaan

2:45
Lauri Markkanen kertoo videolla kaudestaan.

Lauri Markkasen ilta oli kaksijakoinen, kun Chicago Bulls hävisi koripallon NBA:ssa Philadelphia 76ersille. Itälohkon vahvimpiin joukkueisiin lukeutuva Philadelphia oli kotonaan parempi lukemin 100–89.

Markkasen tehot olivat viime viikkojen perustasolla, mutta hän pussitti kaikki 12 pistettään ottelun ensimmäisellä puoliskolla.

Kuten on käynyt usein aiemminkin tällä kaudella, Markkanen katosi kuvasta toisella puoliskolla. Kolmannella neljänneksellä hän ei saanut aikaan edes yhtään heittoa, ja yhteensä hän heitti ottelun jälkipuoliskolla kaksi kertaa.

Suomalainen sai peliaikaa vajaat 29 minuuttia ja heitti yhteensä yhdeksän kertaa. Markkanen otti myös neljä levypalloa ja antoi yhden syötön. Kolmosia hän upotti kaksi.

–  Tiedän että voisin luultavasti hyökätä korille vähän useammin, olla aggressiivisempi ja yrittää päästä pelipaikoille, Markkanen sanoi NBC:n mukaan mutta totesi kunnollisten hyökkäystilaisuuksien olleen vähissä.

– Niinpä yritin vain pelata systeemin mukaan ja löytää vapaita miehiä.

Markkanen kertoi myös, että hänen nilkkavammansa on pikkuhiljaa paranemassa, eikä kipua juuri enää ole.

Ratkaisu kolmannella neljänneksellä

Markkasen hiipuminen tauon jälkeen heijasteli hyvin myös Bullsin iltaa. Chicago aloitti hyvin, ja ottelu eteni hyvin tasaisena kolmannen neljänneksen lopulle, jolloin Philadelphia repäisi yli 10 pisteen etumatkan. Bulls ei enää sen jälkeen päässyt otteluun mukaan.

Zach LaVine teki 23 pistettä ja oli totutusti Bullsin paras pistemies. Philadelphialta Furkan Korkmaz teki 24 pistettä.

Philadelphian ykköstähti Joel Embiid on sivussa sormivamman takia, mutta hänen odotetaan palaavan tositoimiin lähiaikoina.

Chicago oli ennen tätä voittanut kaksi edellisistä kolmesta ottelustaan. Yhteensä Bulls on nyt hävinnyt kahdeksan viimeisistä kymmenestä ottelustaan.

Bulls on itälohkossa kymmenentenä, Philadelphia jatkaa kuudentena.

Chicago on seuraavan kerran tositoimissa heti lauantaina, jolloin se isännöi Cleveland Cavaliersia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja