Lauri Markkasen Chicagolle hävytön selkäsauna kotikentällä: raivostunut valmentaja otti koko avauskentän vaihtoon

Markkanen: Oikeastaan kaikki meni pieleen 1:46

Perjantain kierroksella pitkästä aikaa maukkaan voiton ottanut Chicago Bulls palasi lauantaina kotihallinsa parketille täysin eri jalalla, kun Lauri Markkanen ja kumppanit saivat Boston Celticsilta kyytiä lukemin 77-133.

Bulls sai otteluun karmean alun, kun Boston karkasi avausneljänneksellä jo 17-0-johtoon. Päävalmentaja Jim Boylen päätti tempaista koko avausviisikon vaihtopenkille.

– Kokosin heidät yhteen ja sanoin, että nämä ihmiset ovat maksaneet siitä, että näkevät joukkueen pelaavan ettekä te anna heille sellaista suoritusta, joka teidän pitäisi antaa, Boylen kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Me vain seurasimme perässä ja olimme minusta askeleen jäljessä kaikessa – henkisesti ja fyysisesti, Boylen tuskaili.

Edellisessä ottelussa Oklahomaa vastaan 24 pistettä tehnyt Markkanen jäi tällä kertaa 8 pisteeseen ja neljään levypalloon. Peliaikaa hänelle kertyi reilut 18 minuuttia, kun Boylen otti kärkimiehensä uudelleen kentälle kolmoserässä.

Joukkue saa surkeasta esityksestä palkinnoksi treenit heti seuraavana päivänä, vaikka takana on kaksi kovaa ottelua kahteen iltaan. Seuraavaksi joukkue matkustaa Mexico Cityyn pelaamaan Orlando Magicia vastaan.

Markkanen: Emme pelanneet tarpeeksi kovaa

Lauri Markkanen oli tappion jälkeen mietteliäs. Oklahoma-ottelun yritteliäs energialataus vaihtui todella tahmeaan esitykseen.

– Meni oikeastaan kaikki (pieleen), mitä voi. On totta kai helppo sanoa, että me emme heittäneet sisään alussa, kun ne johtivat 17-0, mutta ei se siitä ollut. Me emme vain pelanneet tarpeeksi kovaa, ja se oli se meidän pointti siinä. Sen takia me jouduimme siihen pyörteeseen, Markkanen näki MTV Sportin haastattelussa.

– Kyllä me tiesimme, että se on tosi hyvä joukkue, muttemme ihan tuommoista odottaneet. Minä tiedän, että kaikki jätkät yrittävät parhaansa, mutta tänään me emme vain olleet valmiita pelaamaan.

Uupumuksen piikkiin hän ei murskatappiota laita.

– Varmasti kaikki ovat väsyneitä enkä puhu vain meidän omasta joukkueestamme, vaan myös niiden joukkueesta. Kaikki ovat tässä liigassa väsyneitä eikä sitä voi käyttää tekosyynä. Kyllähän se oli rankka matsi eilen, mutta se on ihan normaalia tässä sarjassa, ja pitää olla vain valmiina pelaamaan, Markkanen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat