Bulls taipui Netsille – Lauri Markkasen otteissa pientä kohennusta

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls joutui taipumaan kotikentällään Brooklyn Netsille tasaväkisessä ottelussa numeroin 111–117.

Markkasen parhaat näytöt antoivat edelleen odottaa itseään. Hän teki pelissä 16 pistettä. Levypalloja hän otti 10 ja antoi yhden syötön, mutta kuudesta kolmen pisteen heitosta koriin upposi vain kaksi. Kolmen pisteen heitoissa tosin takkusi koko kotijoukkue: yhteensä 39 yrityksestä korin teko onnistui vain yhdeksän kertaa.

Markkasen otteissa oli kuitenkin pientä parannusta, sillä kahdessa edellisessä ottelussa Knicksiä ja Rocketsia vastaan hän teki 13 pistettä kummassakin.

Vielä helmikuussa Markkanen pelasi tasolla, joka sai Chicago Bullsin seurajohdon ilmoittamaan, että alkaneella kaudella joukkue rakennetaan kahden nousevan tähden, Markkasen ja Zach LaVinen, ympärille. Netsiä vastaan LaVine teki 36 pistettä.

Bulls on nyt hävinnyt 13 pelaamastaan ottelusta yhdeksän. Nets pelasi alussa vahvemmin, mutta Bulls sai kahden jakson jälkeen kammettua pelin tauolle itselleen suotuisissa 56–50-lukemissa. Sitten Bulls kuitenkin juuttui takaa-ajoasemaan, vaikka Nets joutui pelaamaan ottelunsa ilman loukkaantuneita Kyrie Irvingia ja Caris LeVertia.

"NBA:ssa hävitään joka päivä"

Vaikka Nets olisi ollut voitettavissa ja hävittyjä otteluita on alla enemmän kuin voitettuja, ei Bullsin päävalmentaja Jim Boylen suunnittele suuria muutoksia.

–  Uskoisin, että meidän pitää pysyä valitsemallamme tiellä, Boylen sanoi Chicago Sun Timesille pelin jälkeen.

Hävitty kotipeli kuitenkin kirpaisi.

–  NBA-matsin häviämisessä ei ole mitään hävettävää, sitä tapahtuu joka päivä. Mutta siihen olen pettynyt, miten aloitimme pelimme, lauantai-iltana kotikentällä Chicagossa. En pitänyt aloituksestamme, Boylen sanoi.

Zach LaVinen mukaan Bullsin on hävinnyt tällä kaudella pelejä, jotka sen olisi pitänyt voittaa.

–  On yksi asia taistella kovissa peleissä, mutta olemme mokanneet pelejä, jotka olisivat olleet voitettavissa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja